Astrologie: Cum iti va afecta viata Mercur retrograd in Rac

1
De Mara Ionescu
19 iun. 2020

Vara aceasta aduce mult dinamism in ceea ce priveste miscarea planetelor. Viata noastra se va schimba, si totul depinde de cum ne vom adapta la aceste schimbari.

In zilele care urmeaza, Mercur va fi retrograd in zodia Racului. Tot in zodia Racului vor avea loc o importanta eclipsa de soare si solstitiul de vara.

Mercur retrograd in Rac inseamna o analiza a locului in care ne aflam si a locului in care dorim sa ajungem. Lumea se schimba dramatic si in mod foarte rapid, iar Mercur iti da posibilitatea sa-ti regandesti actiunile si sa te aliniezi cu adevarul. Mercur iti cere sa verifici totul de doua ori, ca sa nu faci o greseala importanta. Daca vei refuza sa faci asta, probabil ca experienta de viata te va redirectiona. In graba noastra, aceste redirectionari par adesea obstructionari. Insa, de fapt, ele sunt oportunitati. 

Astrologie: 5 zodii de femei care ii permit partenerului sa preia controlul in relatie

Acestea fiind zise, nu uita ca Mercur ne guverneaza creierul si sistemul nervos, iar aceasta portiune retrograda a drumului sau celest creeaza posibilitatea ca mintea sa se alinieze cu momentul prezent. Schimbari importante au loc in jurul nostru, iar sistemul nervos are nevoie de ajutor pentru a gestiona toate aceste schimbari.

Imediat dupa aceasta perioada retrograda a lui Mercur urmeaza o eclpisa de Soare, dublata de solstitiul de vara. Ultima data, acest lucru s-a intamplat in vara anului 2001. Astfel, ia sfarsit un ciclu complet, care a durat 19 ani. Asta inseamna sfarsitul unui capitol si inceputul altui capitol nou. Trebuie sa ai grija ce proiecte noi demarezi in aceasta perioada. Alege cu intelepciune si fii constienta de alegerile pe care le faci.

Saturn, planeta disciplinei si ordinii, va fi si ea retrograda in aceasta perioada. Momentan, ea se gaseste in apropierea Varsatorului. Acest lucru inseamna revolutie si schimbari profunde. Incepand cu 1 iulie, Saturn va fi din nou retrograd in Capricorn si nu se va intoarce in Varsator pana la sfarsitul lunii decembrie. 

Astrologie: Ce limbaj al iubirii folosesti, in functie de zodia ta

Cu ocazia solstitiului de iarna, Saturn se va intalni cu Jupiter in zodia Varsatorului, formand Marea Conjunctie. Atunci vom intra in mod oficial intr-un nou capitol de istorie. Suntem deja aici, chiar daca esti pregatita sau nu, si este altfel decat tot ce a fost pana acum. Asa ca trebuie sa faci tot ce este necesar ca sa te pregatesti pentru acest nou inceput. 

Foto: Unsplash.com