Astrologie: 4 perechi de zodii care nu se vor desparti niciodata

1
De Ioana Marosan
10 mai 2019

Iubirea poate sa fie uneori dificila. Toate relatiile trec prin situatii mai grele, la un moment dat. Insa daca sunteti cu adevarat compatibili, puteti depasi orice obstacol. Iata 4 perechi de zodii care nu se vor desparti niciodata. 

Unii oameni au relatii fericite, de invidiat. Poti sa juri ca au fost facuti sa fie impreuna. Nimic nu i-ar putea impiedica sa se iubeasca si mai mult, chiar daca se cearta cu orele. Acesti oameni sunt numiti suflete-pereche, iar dragostea pe care si-o poarta unul altuia depaseste barierele fizice, devine o dragoste spirituala.

Astrologie: Top 3 zodii care infloresc in luna mai

Astazi, iti dezvaluim 4 perechi de zodii care nu se vor desparti niciodata. Ceea ce ii face sa ramana impreuna este felul in care personalitatile lor se completeaza.

Cele 4 perechi de zodii care nu se vor desparti niciodata:

Rac si Pesti

Se spune ca opusurile se atrag si, in acest caz, este adevarat. Aceste semne zodiacale au trasaturi opuse, chiar daca sunt adiacente din punct de vedere cronologic. Aceste naturi opuse completeaza de minune puzzle-ul iubirii lor. Pe de o parte, Racul este un muncitor incapatanat, iar pe de alta parte, Pestii sunt mai intuitivi. De exemplu, Racul se asigura ca Pestii isi indeplinesc sarcinile bine si la timp, iar Pestii se vor asigura ca Racul cunoaste noul sortiment de inghetata aparut la magazinul de la parterul blocului. 

Astrologie: 7 lucruri pe care orice Taur ar vrea sa le stii despre zodia lui

Leu si Balanta

Leul si Balanta reprezinta un alt caz clasic al contrariilor, deoarece ei privesc in mod diferit viata. Leii sunt sufletul petrecerii. Gandesc cu inima si actioneaza cu sufletul. Uneori devin artagosi. Mai exact, se pot transforma intr-un vulcan pe care doar o Balanta il poate linisti. De cealalta parte, Balantele sunt tacute si isi fac o preocupare din a descifra emotiile partenerului. In esenta, relatia dintre cei doi este bazata pe simbioza. Balantele pot fi indecise uneori, gandesc prea mult si amana luarea deciziilor. In acest caz, Leul actioneaza ca o injectie cu adrenalina de care ai nevoie ca sa-ti faci curaj sa treci peste un pod plutitor. Leii sunt stralucitori si lumineaza pamantul peste care calca, iar Balanta trebuie sa fie acolo pentru a le netezi calea si indulci sarcasmul. Probabil sunt cea mai potrivita pereche, pentru ca au parte de conversatii extrem de interesante.

Fecioara si Varsator

Formeaza genul de pereche pe care te astepti sa o vezi la un spectacol de balet sau la un muzeu. Au un nivel intelectual usor mai ridicat decat celelalti si se mandresc cu acest lucru. Sunt foarte protectori unul cu celalalt. Sunt un cuplu extrem de frumos. Fecioara observa si isi noteaza, in vreme ce Varsatorul isi aranjeaza gandurile si obtine concluzii la care nu te-ai fi gandit niciodata. Conversatiile lor sunt intotdeauna fascinante, ei pot sa vorbeasca la nesfarsit despre diferite subiecte, fara a le epuiza.

Astrologie: Defectul care te face greu de iubit, in functie de zodie

Gemeni si Sagetator

Acest cuplu nu se va destrama niciodata, pentru ca sunt oameni aproape identici. Ambilor le place sa socializeze, sa desfasoare activitati care sa-i stimuleze. In plus, ambilor le face placere sa descopere lucruri noi. Le place sa plece impreuna in cautarea aventurii, in locuri izolate, indepartate. Se completeaza reciproc si invata multe unul de la celalalt. 

Foto: Shutterstock.com