Astrologie: Top 3 zodii care infloresc in luna mai

1
De Cristina Tudor
7 mai 2019

Favoritele astrelor in aceasta luna colorata si frumoasa.

Toate cele trei zodii de pamant par a fi favoritele astrelor in aceasta luna colorata si frumoasa. Previziunile optimiste sunt valabile si pentru cei care au ascendentul in Taur, Fecioara sau Capricorn.

Horoscop mai 2019 – Previziuni pentru fiecare zodie

3 zodii favorite in luna mai

TAUR

Taurul este zodia-vedeta a lunii mai. Nu doar Soarele lumineaza calea nativilor pana pe data de 21, ci si Uranus, Mercur si Venus le sunt aliati. Fara sa uitam de Luna Noua in semnul lor, in data de 5. Asadar, ai energie cat cuprinde, te simti plina de viata, atragatoare, gata sa cuceresti lumea.

Bucura-te din plin de perioada asta, de confortul casei, de dimineti tihnite si seri linistite alaturi de cei dragi ai tai. E un moment prielnic sa te opresti din agitatia cotidiana si sa contempli tot ce ai reusit sa obtii pana acum, cat si ceea ce iti doresti pentru viitor, pentru ca ai ocazia rara de a lua deciziile cele mai bune, de a-ti schimba mersul vietii.

Horoscop 2019 – Mesajul astrelor pentru cele 3 zodii de aer

Planetele te ajuta in aceasta perioada sa inlaturi toate obstacolele care-ti stau in cale si sa obtii cu usurinta lucrurile pe care le vrei. Chiar daca inseamna sa iesi din zona de confort si sa accepti unele schimbari in rutina zilnica, fa-o, caci ai sansa de a-ti atinge pe deplin potentialul. Rabdare si modestie, de atat ai nevoie. Munceste pentru visurile tale, iar in timpul liber rasfata-te din plin, fiindca meriti!

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com