Astrologie: Top 4 cele mai pasionale zodii

1
De Ioana Marosan
6 iul. 2019

Pasiunea nu este un lucru pe care-l poti invata. Vezi care sunt cele mai pasionale zodii!

Unii oameni tind sa fie mai pasionali decat altii, totul depinde de spiritul individual si de lucrurile care ne inspira. Citeste mai jos despre cele mai pasionale semne zodiacale si de ce nu trebuie sa incerci sa le domolesti pasiunea. 

Sigur ca fiecare semn zodiacal are o doza de pasiune. Insa Berbecul, Racul, Scorpionul si Capricornul sunt cele mai pasionale semne zodiacale.

Astrologie: Cum alungi iubirea din viata ta in functie de zodie

Top 4 cele mai pasionale zodii

Berbec

Esti foarte increzatoare si crezi ca ti se cuvine totul. Pe langa faptul ca Marte este planeta dominanta a zodiei tale, ceea ce spune multe, te comporti in fiecare zi ca un foc calauzitor. Indiferent daca asta se intampla pentru ca esti neinfricata sau pentru ca iti doresti sa cuceresti lumea intreaga, pasiunea pe care o emani este puternica si molipsitoare.

Rac

Intotdeauna lasi intuitia si sentimentele sa te conduca. Zodia ta este guvernata de Luna, aflata in continua schimbare, iar sentimentele tale sunt la fel de diferite ca si cele patru anotimpuri, si la fel de puternice ca fluxul si refluxul marii. Cea mai mare putere a ta este intuitia, iar capacitatea de a oferi alinare celor pe care ii iubesti izvoraste din curentii emotionali care graviteaza in jurul tau.

Scorpion

Dorintele tale ard mocnit. Nu este o coincidenta faptul ca Marte este planeta guvernanta a zodiei tale. Sa nu ma intelegi gresit, ai toate trasaturile lui Pluto, dar Universul ti-a facut cadou si pasiunea arzatoare a lui Marte. Nimic nu poate sta in calea dorintelor tale…, nici macar tu. Acest lucru poate avea si un potential distructi, dar face parte din arsenalul plutonian al regenerarii.

Astrologie: Principiul iubirii pentru fiecare zodie

Capricorn

Perseverenta ta ii inspira pe ceilalti. Renuntarea nu face parte din vocabularul tau. Iar daca esecul ar fi putut sa fie o optiune, nu ti-ai fi pierdut timpul ca sa il iei in calcul. Prioritatea ta este sa preiei initiativa pentru a face lucruri care dau rezultate pe termen lung. Si intotdeauna pui toata pasiunea de care esti capabil – in munca ta, dar si in relatiile cu ceilalti.

Saturn, planeta care iti guverneaza zodia, conduce toate lucrurile legate de disciplina si de felul in care este structurata viata ta, iar tu dai dovada de aceeasi perseverenta. Pentru tine, niciun sacrificiu nu este prea mult daca asta inseamna sa reusesti ce ti-ai propus.

Foto: Shutterstock.com