Astrologie: Top 4 zodii care renunta cu greu la o relatie

1
De Mara Ionescu
23 ian. 2020

Atunci cand investesti timp si sentimente intr-o relatie, este normal sa lupti pentru salvarea ei cand lucurile nu merg bine. 

Unele semne zodiacale se incapataneaza sa lupte mai mult si sa faca eforturi sustinute pentru a iesi la liman cu partenerul, chiar daca uneori despartirea ar fi de fapt cea mai buna solutie pentru amandoi…

Iata care sunt cele 4 zodii care renunta cu greu la o relatie:

Rac

Esti genul de persoana protectoare, care ofera vindecare. Care vrea sa multumeasca pe toata lumea. Iti place sa ai grija de ceilalti. Iti pasa mai mult de binele celor din jur decat de ce ti se intampla tie. De aceea sfarsesti mereu prin a intra in relatia gresita, din care iti va fi foarte greu sa iesi. Nu-ti place sa abandonezi pe cineva atunci cand simti ca persoana respectiva are nevoie de tine. Nu-ti place sa pleci nici macar atunci cand banuiesti ca cineva profita de bunatatea ta.

Astrologie: top 4 zodii care cu greu te lasa in sufletul lor

Te ingrijorezi prea mult, te intrebi ce s-ar face fara tine, daca se va descurca sau nu fara ajutorul tau, si nu te gandesti la tine, la starea ta de bine. Te agati prea mult de o relatie fiindca simti ca asta trebuie sa faci. Simti ca este obligatia ta sa-l salvezi pe omul de langa tine.

Leu

Esti incapatanata. Nu-ti place sa recunosti atunci cand gresesti. Urasti ideea de a renunta la oamenii in care ti-ai investit energia. Detesti posibilitatea de a fi investit atat de mult timp in persoana nepotrivita. 

Nu iei in calcul ideea de a renunta. Te consideri o luptatoare. De aceea, vei face tot ce iti sta in putere pentru ca relatia aflata in deriva sa functioneze. Vei face sacrificii. Vei face eforturi suplimentare ca sa salvezi aceasta relatie. Dar, in cele din urma, vei accepta ca nu se mai poate face nimic. Dragostea adevarata nu poate fi controlata. Nu poate fi fortata. Nu poti schimba realitatea.

Astrologie: calea sigura catre inima lui, in functie de zodie

Balanta

Intotdeauna vezi partea cea mai buna a unei persoane. Ai o inima buna, iertatoare. Nu te sfiesti sa acorzi a doua sansa pentru ca esti convinsa ca oamenii se pot schimba, pot deveni mai buni, pot sa invete prin propriile greseli.

Din nefericire, uneori esti prea buna. Uneori acorzi prea multe sanse. Le permiti oamenilor sa-ti calce pe inima pentru ca esti convinsa ca ii ajuti. Ai convingerea ca in final lucrurile vor iesi bine, ca isi vor da seama de greselile pe care le fac. Ca vor ajunge sa te trateze asa cum meriiti. Dar nu toata lumea are o inima asa de buna ca a ta. Trebuie sa accepti faptul ca unele relatii sunt o cauza pierduta, ceea ce este greu, pentru ca nu renunti niciodata la speranta. Nu vrei sa renunti la iubire niciodata. 

Scorpion

Te atasezi prea usor. Odata ce o persoana isi gaseste locul in inima ta, nu mai vrei sa plece de acolo niciodata. Nu cunosti intelesul cuvantului “temporar”, de aceea toate relatiile tale devin atat de serioase, chiar si atunci cand ai un partener nepotrivit. 

Astrologie: Cum mimeaza fiecare zodie fidelitatea in cuplu

Esti genul de persoana care este indragostita de ideea de a fi indragostita, iti doresti ca orice relatie sa functioneze. Ideea de a te desparti din nou ti se pare insuportabila. De aceea, de obicei nu te desparti. Te agati prea mult timp de o relatie. Te minti ca pana la urma totul va iesi bine, desi in sinea ta stii ca sansele sunt mici.

Foto: Getty Images.