Astrologie: cele 3 zodii care nu sunt compatibile cu Fecioara

1
De Ioana Marosan
22 sept. 2019

Trebuie sa fii o persoana cu adevarat speciala ca sa te poti intelege cu o Fecioara. Aceste 3 zodii nu reusesc sa-i intre in suflet.

Nativii acestei zodii sunt persoane patimase si foarte muncitoare. Au un talent innascut pentru afaceri, ceea ce poate sa insemne 2 lucruri: nu tolereaza lucrurile care nu sunt practice si le este greu sa se deschida. Acestea fiind zise, nu e chiar usor sa te intelegi cu o Fecioara.

Iata care sunt cele 3 zodii care nu sunt compatibile cu Fecioara:

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Prin natura lor, nativii zodiei Fecioara sunt foarte atenti la detalii si incearca in permanenta sa fie mai buni. Pe de o parte, asta inseamna ca au un discernamant si un simt de orientare foarte bune. Pe de alta parte, insa, asta ii poate face sa para cu nasul pe sus si foarte selectivi, iar acesta este ultimul lucru pe care l-ar aprecia un nativ din zodiac Racului la o persoana.

Astrologie: top 4 zodii care cu greu te lasa in sufletul lor

De asemenea, Fecioara este foarte dezinvolta si nonconformista in pat. Din punct de vedere sexual, un nativ al zodiei Fecioara este foarte departe de idealul Racului, caruia ii place ca ritualul din pat sa urmeze un tipar cat mai confortabil si mai linistit. Ca sa poata functiona, cuplul Fecioara – Rac va trebui sa faca unele ajustari.

Leu (23 iulie – 22 august)

Fecioara si Leul nu sunt compatibili, dar din motive diferite fata de cele care stau la baza incompatibilitatii dintre Fecioara si Rac. Ambele semne zodiacale sunt foarte incapatanate si tin cu dintii de drumul pe care si-l aleg. Fecioara il lasa perplex pe Leu, acesta nereusing sa inteleaga  de ce Fecioara nu agreeaza ideea de a-si asuma riscuri. 

In practica, daca un cuplu Fecioara – Leu munceste din greu, felul mandru de a fi al Leului va pune in valoare partea amuzanta a Fecioarei. Fiind un semn de Pamant, Fecioara il poate ajuta pe Leu sa fie mai cumpatat si mai realist. Iar in pat ar putea forma un cuplu foarte dinamic, pentru ca ambele zodii pot fi pasionale – Leul va pune in valoare aceasta latura a Fecioarei. Cu toate astea, ei au abordari ale vietii diametral opuse. De aceea este greu sa gestionezi o astfel de relatie.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

 Probabil ca ar fi mai bine ca Fecioara sa ocoleasca Sagetatorul, pentru ca felul in care vad lumea (si in special relatiile) este incompatibil. Fecioara adora ordinea si ii place sa fie organizata, in timp ce Sagetatorul uraste sa fie incorsetat. Intr-o zi buna, Fecioara este meticuloasa, dar intr-o zi proasta poate fi foarte dificila. Spirit liber si aventuros, Sagetatorul se va simti ca si cum Fecioara incearca sa-i strice toata distractia.

Astrologie: De ce te temi intr-o relatie in functie de zodie

In acest timp, Fecioara il vede pe Sagetator ca avand un comportament nesabuit si este in permanenta frustrata de atitudinea nepasatoare a acestuia. Din aceste motive, un cuplu Fecioara – Sagetator nu are multe sanse de reusita.

Foto: Shutterstock.com