Astrologie: Cele 3 zodii care NU sunt compatibile cu Leul

1
De Mara Ionescu
14 oct. 2019

Nu inseamna ca nu te vei intelege cu un nativ Leu, insa cand vine vorba despre dragoste, acestea sunt cele 3 zodii cu care nu se impaca deloc.

Atunci cand vine vorba sa faci lucrurile la superlativ, nativii zodiei Leu sunt cei mai priceputi. Daca esti nascuta sub acest semn, inseamna ca esti nascuta ca sa fii conducatoare. Cu toate astea, desi sunt prieteni loiali si iubiti dedicati, nu toate zodiile se pot bucura de aceste calitati ale Leilor. Afla mai jos care sunt cele trei zodii care nu sunt compatibile cu Leul.

Astrologie: Cele mai mari mituri despre zodii, demontate

Pesti (19 februarie – 20 martie)

In ciuda faptului ca nativilor ambelor zodii le place sa-si arate dragostea, Pestii si Leii sunt cele mai incompatibile zodii. Pestii sunt visatori care petrec mai mult timp in visare decat in realitate, iar Leii sunt intotdeauna manati de actiune. Ambele zodii sunt generoase si pline de iubire, insa felul direct de a fi al Leului il intimideaza pe nativul din Pesti, iar idealismul acestuia din urma va pune la grea incercare rabdarea Leului.

Pestii sunt pasivi, in timp ce Leilor le place sa-si faca simtita prezenta. Inevitabil, un nativ al zodiei Pesti se va simti intimidat in prezenta unui Leu. Leii nu pot sa stea locului si, din acest motiv, se vor simti lezati de faptul ca Pestii nu le impartasesc nevoia pentru o viata sociala activa.

Astrologie: cele 3 zodii care nu sunt compatibile cu Fecioara

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ce ar putea sa aiba in comun un Taur si un Leu? Ambilor le place sa-si impuna punctul de vedere, ceea ce probabil va conduce la conflicte frecvente. Ambele zodii au calitati comune, sunt puternice si ambitioase, dar tocmai aceste calitati le fac sa fie nepotrivite impreuna. Pana la urma, atunci cand pui la un loc oameni incapatanati, niciunul dintre ei nu va fi dispus sa faca un compromis.

Cele doua zodii au si lucruri care le diferentiaza. Leul adora sa fie in centrul atentiei, in vreme ce Taurul prefera sa stea in siguranta intr-un loc ferit si stabil. Desi ambelor zodii le place luxul, Tarurul este conservator din punct de vedere financiar, in vreme ce pentru Leu niciun capriciu nu este prea scump.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Spre deosebire de Tauri si Lei, cuplul Fecioara-Leu nu are practic nimic in comun. La fel ca si Pestii, Fecioarele sunt foarte calme, in vreme ce Leii sunt ca un vulcan care explodeaza. Fecioarele tind sa fie timide si rezervate, in timp ce Leul este 100% extrovertit. Ambele semne zodiacale sunt rationale si constiente, insa, in timp ce Fecioara analizeaza tot ce se intampla in viata sa, Leul crede ca are toate raspunsurile.

Schimbarea care-ti aduce fericirea in functie de zodia ta

Nativii ambelor zodii sunt mandri, dar isi arata mandria in mod diferit. Adesea, Fecioarele sunt prea mandre ca sa-si arate sentimentele, iar Leii se folosesc de mandrie pentru a-si justifica iesirile emotionale. Daca un Leu va incerca sa sparga carapacea sub care se ascunde Fecioara, va constata ca aceasta se va inchide si mai mult.

Foto: Shutterstock.com