Care este elementul tau astrologic si cum iti influenteaza zodia?

1
De Denisa Toma
21 oct. 2019

In astrologie, fiecare planeta si semn zodiacal este asociat unui element si unui anumit tip de energie.

Zodiile se incadreaza intr-unul dintre cele patru elemente primordiale: foc, aer, apa si pamant.

Toate aceste elemente influenteaza principalele caracteristici ale zodiilor si iti afecteaza personalitatea. Iata care sunt cele patru elemente astrologice si ce efecte au asupra zodiei tale:

Elementul Foc

Zodii de foc: Berbec (semn cardinal), Leu (semn fix), Sagetator (semn mutabil)

Persoanele nascute in zodii de foc sunt pasionale si expresive. Daca zodia ta este dominata de elementul foc, atunci esti o persoana activa, puternica, orientata asupra actiunii. Iti place sa ai intotdeauna ultimul cuvant si nu te temi sa iei initiativa. Semnele de foc sunt potrivite pentru rolul de lider. Stiu cand este momentul sa actioneze si nu se tem sa-si apere punctul de vedere si sa lupte pentru ceea ce isi doresc.

Impulsivitatea este slabiciunea zodiilor guvernate de acest element. Ai tendinta de a actiona si apoi de a te gandi la motivatii si justificari.

Astrologie: Gesturi pe care zodiile de aer le adora intr-o relatie

Elementul Aer

Zodii de aer: Gemeni (semn mutabil), Balanta (semn cardinal), Varsator (semn fix)

Pentru aceste zodii totul se reduce la natura lor intelectuala si introspectiva. Acesti nativi prefera sa acumuleze intai toate informatiile necesare, apoi sa gandeasca urmatorul pas. Persoanele din zodii de aer incearca sa descopere intotdeauna semnificatia profunda a oricarei situatii sau idei.

Comunicarea, cunostintele, intelepciunea si socializarea sunt cateva dintre elementele centrale din vietile persoanelor nascute sub influenta unui semn de aer. Daca zodia ta este guvernata de elementul aer, atunci probabil te numeri printre cei care pun ideile si conceptele deasupra lucrurilor „lumesti”. Esti atrasa de persoanele foarte inteligente, care stiu sa comunice eficient. Le consideri interesante si provocatoare. Esti recunoscuta in grupul tau de cunostinte drept o persoana corecta, care spune intotdeauna adevarul.

Slabiciunea semnelor de aer este instabilitatea. Acesti nativi au tendinta de a renunta prea usor atunci cand lucrurile nu stau asa cum si-au imaginat. Pentru ei realitatea este de natura intelectuala, iar cand orice situatie nu este asa cum si-au inchipuit, au tendinta de a renunta.

Aceste perechi zodiacale sunt cele mai puternice impreuna

Elementul Apa

Zodii de Apa: Rac (semn cardinal), Scorpion (semn fix), Pesti (semn mutabil)

Emotiile, sentimentele si trairile interioare sunt cele care ii definesc pe nativii nascuti in zodii de apa. Inainte de a face orice pas si de a lua orice decizie, intai iti asculti inima. Pentru tine, sentimentele sunt mai importante decat ratiunea. Iti asculti instinctul si de multe ori iei deciziile corecte pe baza intuitiei.

Persoanele nascute in semne de apa sunt foarte constiente de propriile lor trairi, dar acest lucru le poate impiedica uneori sa evolueze si sa-si atinga adevaratul potential. Trebuie sa ai grija ca propriile tale ganduri sa nu devina distructive si sa-ti afecteze increderea in tine.

Aminteste-ti zi de zi ca esti o persoana puternica si frumoasa. Conexiunea emotionala intensa pe care o simti cu ceilalti este adesea o inspiratie pentru cei care te cunosc. Oamenii sunt fascinati de empatia, sinceritatea si compasiunea de care dai dovada.

Slabiciunea celor guvernati de elementul apa este tocmai sensibilitatea lor. Pentru ca sunt foarte empatici, pot „absorbi” emotiile celor din jur, inclusiv pe cele negative. De multe ori simt ca toate problemele lumii se afla pe umerii lor, iar ei se simt responsabili sa le rezolve.

Cele mai talentate zodii. Exceleaza in tot ce isi propun!

Elementul Pamant

Zodii de Pamant: Taur (semn fix), Fecioara (semn mutabil), Capricorn (semn cardinal)

Semnele de pamant sunt deosebit de pragmatice si orientate asupra rezolvarii problemelor. Acesti nativi iubesc logica, activitatile practice si castigul personal. Sunt deosebit de conectati cu lucrurile pe care le cunosc si le iubesc. De asemenea, stiu cum sa obtina ceea ce isi doresc in cel mai direct mod posibil.

Acest lucru ii poate face mai materialisti decat celelalte semne ale zodiacului. Nu este neaparat ceva rau, atat timp cat sunt constienti de aceste dorinte lumesti si invata sa le controleze. Aminteste-ti cu regularitate ca exista o diferenta intre a dori si a avea nevoie.

Esti o persoana care poate evalua perfect caracterul altora, ceea ce te transforma in inteleptul grupului tau de prieteni. Oamenii apeleaza la tine atunci cand au nevoie de sfaturi cu privire la relatiile lor interpersonale.

Incearca sa ramai conectata cu elemente intangibile precum prietenii sau familia. In acest fel vei avea mereu in vedere si altceva in afara de posesiile materiale, care sunt principala ta slabiciune.

Foto: Shutterstock.com