Carrie Underwood si povestea ei impresionanta: Cum a trecut peste trei sarcini pierdute

1
De Maria-Anca Zarnescu
17 sept. 2018

Uneori, lucrurile nu ies asa cum le-ai planuit. Viata te poate surprinde, fie in mod pozitiv, fie in mod negativ. In acele momente trebuie sa incerci sa gasesti puterea de a fi recunoscatoare si a multumi destinului pentru toate lectiile pe care le inveti!

Cantareata Carrie Underwood este unul dintre cele mai bune exemple pentru ceea ce am spus mai sus. Desi pare sa aiba o viata perfecta, vedeta s-a confruntat cu situatii neplacute, drame si traume, insa nu si-a pierdut niciodata speranta si a ramas un om puternic!

Carrie Underwood a vorbit cu sinceritate si deschidere, in cadrul emisiunii Sunday Morning, despre cele trei sarcini pe care le-a pierdut in decursul ultimilor doi ani. 2017 a fost anul in care Carrie si-a dorit sa faca doua lucruri: se ocupa de muzica si sa devina mama din nou. A ramas insarcinata la inceputul lui 2017, insa, din nefericire, a pierdut sarcina. Tot in 2017 s-a confruntat cu cea de-a doua pierdere a sarcinii, iar la inceputul anului 2018 a urmat cea de-a treia.

Cu zambetul pe buze in cele mai grele momente

Desi in viata personala trecea prin momente deosebit de grele iar lucrurile nu mergeau asa cum si-ar fi dorit, Carrie spune ca si-a impus sa ramana cu zambetul pe buze.

Cantareata a povestit ca dupa cea de-a treia sarcina pierduta a inceput sa se gandeasca mai mult la lucrurile bune din viata ei: familia minunata pe care o are, sotul ei, cariera, prietenii si copilul. Vedeta a realizat ca nimic bun nu vine din furie si anxietate, asa ca a incercat sa isi pastreze motivatia prin orice mijloace. „M-am gandit, Ok, care-i problema? Am o viata minunata, adica pentru ce as putea sa ma plang cu adevarat? Am un sot incredibil, prieteni incredibili, un job incredibil si un copil incredibil. Pot sa fiu furioasa? Nu!” a spus ea in cadrul emisiunii.

Albumul „Cry Pretty” a ajutat-o pe Carrie Underwood sa se exprime?

Totusi, cele mai dificile momente au fost acelea in care vedeta nu trebuia sa arate ce se intampla in viata ei. Zilele in care trebuia sa aiba mereu sambetul pe buze, sa mearga la shootinguri, sa dea interviuri si sa pregateasca albumul „Cry Pretty”.

In tot acest timp, pentru a nu renunta nici la lucrurile bune din viata ei si nici la munca, dar in acelasi timp pentru a putea ignora durerea emotionala provocata de cele trei sarcini pierdute, Carrie a inceput sa lucreze la noul album si sa scrie versuri.

Cu ajutorul muzicii, a reusit sa depaseasca durerea din suflet si sa isi spuna povestea cu ajutorul versurilor. A inteles ca secretul nu este doar sa stea si sa se gandeasca la copilul pe care nu reuseste sa il aiba. „Pe parcursul intregului proces am scris, practic dupa fiecare sarcina pierduta ma eliberam prin intermediul scrisului, cu ajutorul muzicii. Mi-am dat seama ca nu pot doar sa stau sa ma gandesc la asta, trebuie sa lucrez!” a povestit ea.

Foto: Getty Images