Ce este datoria karmica si cum o poti plati in fata Universului ca sa atragi din nou fericirea in viata ta?

1
De Cristina Tudor
20 iun. 2021

Karma a devenit un cuvant cliseic pe care oamenii il folosesc tot mai des, insa foarte putini stiu cu adevarat ce inseamna sau care sunt credintele spirituale din spatele ei.

Iti amintesti de regula de aur care spune sa te porti cu toti oamenii asa cum ti-ai dori ca ei sa se poarte cu tine? Ei bine, Karma este modul prin care Universul te rasplateste pentru cine esti.

Fiecare actiune pe care o faci in aceasta viata sau intr-o viata anterioara te determina sa iti asumi o raspundere datorata integral. Atat faptele bune, cat si cele rele vor face parte din bagajul tau karmic si te vor influenta intr-un mod sau altul. Din fericire, iti poti sterge datoria karmica schimbandu-ti mentalitatea si facand anumite lucruri nu doar pentru tine, ci si pentru cei din jurul tau si pentru Univers. Nu te lasa coplesita de acest proces, pe masura ce vei merge pe drumul tau si vei pune in aplicare sfaturile noastre vei putea duce o viata mai frumoasa, mai linistita, mai plina de satisfactii, iar tu vei fi mult mai optimista si mai fericita.

Karma a devenit un cuvant cliseic pe care oamenii il folosesc tot mai des, insa foarte putini stiu cu adevarat ce inseamna sau care sunt credintele spirituale din spatele ei. Iti amintesti de regula de aur care spune sa te porti cu toti oamenii asa cum ti-ai dori ca ei sa se poarte cu tine? Ei bine, Karma este modul prin care Universul te rasplateste pentru cine esti.

Asadar, daca faci fapte bune, atunci lucruri bune vor veni in calea ta. Insa, daca faci lucruri rele vei culege recompense care nu sunt tocmai placute. Cei care s-au angajat sa faca fapte bune si au incercat sa fie oameni buni intr-o viata anterioara au datorii karmice mici sau (si mai norocosi) chiar deloc.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.