Ce ii gateste Gina Pistol lui Smiley: „Cand intru in bucatarie si am nevoie de putin ajutor, le dau un telefon”

1
De Cristina Tudor
31 dec. 2019

Gina Pistol intra si in bucatarie pentru Smiley. Frumoasa blonda obisnuieste sa ii gateasca jumatatii sale un preparat special.

„Am invatat de la unul dintre concurentii Chefi la cutite o reteta indiana de pui cu curry. Este absolut senzationala, are un gust exotic, dat de combinatia de mango, curry si smantana. Garnitura de orez basmati completeaza perfect preparatul…pur si simplu nu te mai poti opri din savurat! De fiecare data cand o gatesc cei din jur imi spun ca imi iese chiar mai bine ca la restaurant”, a marturisit Gina Pistol pentru OK!

Uneori, vedeta Antenei 1 apeleaza si la ajutorul chefilor.”Eu am invatat foarte multe secrete culinare de cand sunt in preajma chefilor si, de cand prezint “Chefi la cutite”, am inceput sa privesc altfel gastronomia. Am inceput sa ii privesc altfel pe cei care muncesc in acest domeniu, pentru ca realizez faptul ca un chef bun, care scoate o mancare impecabila, are foarte multe calitati.

Datorita chefilor am inceput sa gatesc mai mult, nu doar de nevoie, ci si din placere. Ii rasfat mereu pe cei dragi cu o mancare buna, cu o reteta aflata de la Florin, Catalin, Sorin, sau concurentii care ne trec pragul la Chefi la cutite. De multe ori, cand intru in bucatarie si am nevoie de putin ajutor cu o reteta, le dau un telefon”.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Instagram/@ginapistol