9 adevaruri despre ce inseamna sa fii indragostita de un Scorpion

1
De Daniela Mitran
22 iul. 2019

Sa recunoastem, barbatii nascuti in zodia Scorpion sunt de-a dreptul sarmanti. Stiu sa atraga toate privirile si in mod sigur stiu cum sa cucereasca chiar si cea mai capricioasa femeie.

Pe cat de misterios si atractiv este, pe atat de greu iti va fi sa cladesti o relatie cu el. Asteapta-te ca fiecare zi sa fie o noua aventura, pentru ca:

Este cel mai atragator barbat

Barbatul nascut in zodia Scorpion este cel mai atragator pe care il poti intalni. Atractia va fi extrem de mare intre voi si va reusi sa te cucereasca doar din cateva priviri. Este un povestitor innascut si stie sa lege povestile cotidiene intr-un mod de admirat.

Detine mereu controlul

Deoarece are o personalitate dominanta, barbatul Scorpion detine mereu controlul. Si acest lucru este extrem de atragator la un reprezentant al sexului puternic. Ne plac barbatii puternici si impunatori, motiv pentru care sunt sigura ca te va cuceri pe loc. Aproape ca nu vei avea drept la replica, pentru ca vei fi indragostita pana peste cap de el.

E mereu in avantaj

Odata ce si-a propus ceva, fii sigura ca barbatul Scorpion va obtine. Are o determinare de invidiat si nu cedeaza usor. Sa fii indragostita de un Scorpion inseamna sa ai o experienta care nu are termen de comparatie. Insa in mod sigur relatia cu el va fi de-a dreptul fascinanta.

Viata privata este… privata

Uneori, partenerul de viata poate fi reticent cand vine vorba de afisarea relatiei pe retelele de socializare. Si acest lucru poate fi de inteles. Si barbatul Scorpion poate fi asa, lucru pe care este important sa il stii. Nu te astepta ca relatia cu un Scorpion sa fie ca orice alta relatie. Incearca sa-i respecti intimitatea si spatiul personal.

Are un sarcasm iesit din comun

Nativii din Scorpion sunt recunoscuti pentru caracterul lor critic, iar barbatul Scorpion este premiant la acest capitol. Are un sarcasm iesit din comun, iar de multe ori replicile lui te pot pune pe ganduri. Nu iti face griji, este in natura lui. Sunt reactii pe care nu le poate controla, insa nu inseamna ca nu te va iubi.

Este brutal de sincer

Afirmam mereu ca vrem sa fin inconjurate de persoane oneste, insa avem tendinta sa facem un pas in spate de fiecare data cand adevarul ne loveste in fata… Barbatul nascut in zodia Scorpion este brutal de sincer, lucru pe care nu il vei accepta foarte usor. Este dificil sa fii indragostita de un Scorpion, insa este o experienta incitanta.

Este loial

Poate ca iti este greu sa crezi, mai ales ca este un cuceritor innascut. Insa barbatul Scorpion este protector si loial. As putea spune ca este partenerul perfect… Desigur, la aceasta concluzie vei ajunge singura.

Iti va intoarce aceeasi moneda

In cazul in care te intrebi ce inseamna sa fii indragostita de un Scorpion, afla ca nativul din aceasta zodie te va trata asa cum il tratezi si tu. Nu te astepta ca el sa aiba un comportament ireprosabil fata de tine daca tu nu esti corecta fata de el.

Este razbunator

Nu trebuie sa iti fie teama sa fii indragostita de un Scorpion. Dorinta de razbunare nu ia nastere fara motiv, insa asteapta-te ca el sa egaleze scorul in momentul in care ii ranesti sentimentele. Metodele lui de razbunare sunt atipice, ceea ce inseamna ca nu stii nicioadata ce urmeaza.

Foto: Shutterstock.com