Cele 3 zodii care resimt cel mai puternic trecerea lui Mercur in Gemeni

1
De Mara Ionescu
2 iun. 2020

Pe masura ce ne apropiem de intrarea in cea de-a sasea luna a anului 2020, Mercur paraseste zodia Taurului pentru a intra in zodia Gemeni. 

Aceste 3 zodii resimt cel mai puternic trecerea lui Mercur in Gemeni. Ce impact are asupra lor?

Acest lucru va aduce cu sine foarte multe schimbari in vietile noastre. Aceste schimbari pot fi pozitive, dar si negative, insa ele depind aproape intotdeauna de locul in care planeta aflata in tranzit se situeaza pe harta ta zodiacala. 

Iata ce zodii resimt cel mai puternic trecerea lui Mercur in Gemeni:

Berbec

Trecerea planetei de foc in zodia Gemenilor va produce foarte multe schimbari in universul zodiacal. Insa, pentru primul semn al zodiacului, Mercur aduce cu sine doar vesti bune.

Aceste 4 zodii sunt specialiste in flirt si stapanesc arta seductiei

Pregateste-te pentru oportunitatile care ti se vor ivi, iar Mercur se va asigura ca ai suficienta incredere ca sa depasesti toate obstacolele. Este posibil sa fii inclinata catre spiritualitate si meditatie. Relatia cu rudele apropiate, in special cu fratii tai, se va imbunatati, pe masura ce inveti sa navighezi cu usurinta prin conversatiile dificile. 

Taur

Pentru puternicul universului zodiacal, Mercur aduce vesti bune in plan profesional. Deci, daca asteptai o marire de salariu sau rambursarea unei sume de bani, se pare ca urmeaza o perioada favorabila.

Ar fi bine sa profiti de increderea pe care ti-o confera Mercur ca sa explorezi teritorii necunoscute. Este posibil sa dedici timp ca sa inveti lucruri noi, printre care si imbunatatirea abilitatilor de comunicare, ceea ce iti va folosi in viitor.

7 zodii extrem de dificile. Comunicarea cu ele este aproape imposibila

Gemeni

Pe masura ce planeta de foc va naviga prin semnul zodiacal al Gemenilor, nativii zodiei vor resimti cel mai puternc acest lucru. Calatoria lui Mercur va fi foarte benefica pentru Gemeni si va deschide drumul spre vestile bune pe care le astepti de mult timp.

La fel de benefic este si aspectul profesional, asa ca te poti astepta la o promovare sau la o marire de salariu (sau ambele). In relatiile de familie vei petrece clipe frumoase alaturi de parinti si de frati, dupa multa vreme. Una peste alta, Mercur iti va aduce vesti bune pe toate fronturile, asa ca pregateste-te sa le primesti!

Foto: Pixabay.com