4 cele mai afectate zodii de Luna Plina – emotiile lor devin coplesitoare

1
De Teodora Tirca
9 feb. 2020

Aceste semne zodiacale nu sunt foarte echilibrate in timpul Lunii Pline. Stai departe de ele sau cel putin nu incerca sa le provoci.

Luna Plina e un eveniment astral intens, care ne afecteaza in moduri pe care nu le constientizam intotdeauna. De obicei, emotiile noastre o iau razna, suntem mai agitati si mai impulsivi, luam decizii pe care nu le cantarim suficient. Desi unii oameni reusesc sa ramana echilibrati, altii se controleaza cu greu, iar asta le afecteaza relatiile cu cei din jur.

Iata care sunt cele 4 zodii afectate de Luna Plina:

1. Sagetator

Sagetatorii sunt printre cei mai deschisi nativi ai zodiacului – si sunt deschisi si catre fenomene astrologice sau orice tine de partea spirituala. Acest lucru ii face mai vulnerabili in fata incarcaturii energetice a Lunii Pline. Sunt foarte libertini, insa tocmai aceasta libertate ii face sa piarda controlul uneori, in functie de miscarea planetelor.

Un Sagetator poate deveni foarte sensibil si chiar poate plange fara motiv atunci cand e Luna Plina. Daca cineva drag reactioneaza asa, e important sa-i acorzi spatiu, pentru ca isi va reveni la normal in scurt timp.

Astrologie: Top 4 zodii care renunta cu greu la o relatie

2. Balanta

Desi ai zice ca e un semn echilibrat, Balanta nu are nevoie decat de un mic branci din partea planetelor pentru a-si pierde total controlul. Tinde in permanenta spre armonie, dar asta nu inseamna ca ii e usor sa o atinga, iar atunci cand energia puternica a Lunii Pline intervine, emotiile vor deveni prea mult de suportat. E posibil ca o Balanta sa faca gesturi care nu-i sunt deloc caracteristice, cum ar fi sa inceapa un conflict cu cineva drag. Apoi va regreta si va face tot posibilul sa se revanseze.

3. Capricorn

Un Capricorn e de obicei cu capul pe umeri, insa are o rigiditate care se accentueaza in timpul Lunii Pline. Devine anxios si nerabdator, vrea ca toate planurile sale sa se concretizeze in acel moment. Emotiile sale devin urgente, e incapabil sa priveasca lucrurile in perspectiva. Tocmai de aceea, daca te-ai nascut in semnul Capricornului, e bine sa nu iei decizii profesionale in timpul Lunii Pline, pentru ca s-ar putea sa ajungi la concluzia ca te-ai pripit.

4. Berbec

Nu de mirare ca Berbecul se afla in acest top – este printre cele mai impulsive si pasionale semne zodiacale. Atunci cand e Luna Plina, toate emotiile sale puternice se amplifica si devin greu de manageriat, asa ca are nevoie sa se descarce. Din pacate, uneori ia decizii proaste pe care apoi le regreta. Cel mai recomandat lucru ar fi sa se dedice sportului in aceste perioade, pentru ca asta il va ajuta sa-si tina furia in frau.

3 zodii care vor avea relatii serioase si lungi in 2020

Foto: Getty Images.