16 cele mai asteptate filme ale anului 2020 – multa actiune si suspans

1
De Cristina Tudor
13 ian. 2020

Filme extraordinare pe care abia asteptam sa le vedem in 2020!

In 2020 ne vom bucura de filme bune si extrem de asteptate, de la continuari ale unor filme de succes, la filme noi cu povesti deosebite si personaje de care te vei indragosti. Vei intalni supereroi de care iti era dor, personaje neinfricate, vei patrunde in lumi magice si misterioase si vei descoperi unele dintre cele mai frumoase si mai captivante povesti.

Filmele anului 2020 pe care nu trebuie sa le ratezi

Birds of Prey

Birds of Prey este unul dintre cele mai asteptate filme din 2020, mai ales de catre fanii universului DC Comics. Filmul Suicide Squad, care i-a adus in prim plan pe anti-eroii universului DC s-a bucurat de un mare succes in box office, iar personajul interpretat de Margot Robbie, Harley Queen a avut cel mai mare impact. In noul film Harley Queen face echipa cu alte super eroine: Black Canary, Huntress si Renee Montoya pentru a salva o tanara fata din mainile unui temut criminal, Black Mask, interpretat de Ewan McGregor

Mulan

Disney urmeaza sa transforme alt desen animat popular intr-un film de actiune epic, cu o versiune actualizata a eroinei Mulan. Recunosc, astept cu nerabdare filmul, de cand am auzit prima data ca Disney are in plan sa faca un film si cu aceasta poveste. Motivul pentru care data lansarii a fost amanata este acela ca cei de la Disney au avut nevoie de un an de zile pentru a gasi actrita care sa o interpreteze pe neifricata Mulan, alegand-o in cele din urma pe actrita Liu Yifei, una dintre cele mai populare actrite din China. Mulan este aventura epica a unei tinere curoajoase care se deghizeaza in ostas pentru a putea lupta impotriva invadatorilor din Nordul Chinei.

Gretel & Hansel

Basmul german din secolul al XIX-lea, despre fratii care se pierd in padure si ajung tinta unei vrajitoare care vrea sa ii transforme in cina, a avut parte de mai multe adaptari cinematografice, dar niciuna nu s-a ridicat cu adevarat la nivelul asteptarilor. Insa, la sfarsitul lunii ianuarie 2020 vom primi o versiune mult mai autentica a povestii create de fratii Grimm. O versiune intunecata, incredibil de infioratoare si care cu siguranta iti va da fiori pe sira spinarii.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: PR.