Cele mai bune aplicatii de horoscop si astrologie pe care sa le instalezi pe telefon

1
De Denisa Toma
6 dec. 2018

Esti pasionata de astrologie si visezi sa primesti sfaturi de horoscop special concepute pentru tine?

Acest lucru este posibil datorita aplicatiilor pe care le poti instala pe telefonul mobil. Spre deosebire de horoscoapele pe care le poti citi pe toate site-urile, astfel de aplicatii iti ofera horoscopul personalizat, care tine cont de aspectele tale astrale, de data si ora nasterii. Iata cateva dintre cele mai bune aplicatii de astrologie, potrivit Digitaltrends.com:

TimePassages

TimePassages este una dintre cele mai populare aplicații de astrologie, pe care o poti instala gratuit pe iPhone-ul tau. Astrogramle iti permit sa descoperi semnificatia din spatele pozitiei soarelui, lunii sau a ascendentului. De asemenea, poti afla daca esti compatibila cu o anumita persoana in plan sentimental, dar si care sunt sansele sa aveti o relatie de afaceri de succes. Aplicatia este gratuita, dar trebuie sa platesti pentru a avea acces la toate calculatoarele disponibile.

Este disponibila numai pentru IOS.

Horoscoper Club

Aceasta aplicatie iti permite sa completezi quizz-uri online si sa-ti provoci prietenii pasionati de astrologie. Vei primi gratuit horoscopul zilnic pentru aspecte ale vietii precum dragoste, cariera, sanatate si altele. Poti obtine instant sfaturi folosind cartile de tarot, iar aplicatia iti ofera acces si la servicii precum numerologie, fazele lunii, perioadele de retrogradare ale lui Mercur sau compatibilitate in functie de zodie. Serviciile platite din cadrul aplicatiei au costuri ce variaza intre 2 si 45 de dolari pentru un pachet premium valabil un an.

Disponibila pentru IOS si Android

Chaturanga Astrology

Spre deosebire de cele mai multe aplicatii de astrologie, Chaturanga iti permite sa discuti direct cu un astrolog. Prima intrebare pe care o pui este gratuita, dar daca vrei sa intrebi mai multe, trebuie sa cumperi un pachet sau sa platesti fiecare intrebare individual. Aplicatia include diverse specializari printre care relatii, cariera sau afaceri.

Disponibila pentru IOS si Android

iHoroscope

iHoroscope iti ofera horoscopul zilnic, saptamanal, lunar si horoscopul anului. Aplicatia iti permite sa discuti cu un medium, iar daca pui intrebari, vei primi raspunsurile in cateva minute. Este integrata si pentru folosirea pe Apple Watch.

Disponibila pentru IOS si Android

The DailyHoroscope

Daca iti doresti o aplicatie care sa-ti ofere diferite tipuri de horoscop, The DailyHoroscope ar putea fi alegerea potrivita pentru tine. Aplicatia iti pune la dispozitie horoscopul zilnic, dar si horoscopul chinezesc al anului, compatibilitatea in functie de zodie sau horoscopul druid.

Disponibila pentru IOS si Android

Horoscope and Tarot

Aceasta aplicatie iti ofera horoscopul zilnic, saptamanal si lunar. Beneficiezi de o interpretare pe zi a cartilor de tarot si iti permite sa pui intrebari unui astrolog. Aplicatia include si cateva jocuri, precum Mood Rind sau Magic Love Ball.

Disponibila pentru IOS si Android

Astrolis

Astrolis foloseste pozitia planetelor pentru a crea un horoscop personalizat, oferindu-ti sfaturi pentru viata profesionala, dar si cea amoroasa. Poti personaliza aplicatia astfel incat sa primesti notificari imediat ce horoscopul este publicat. Aplicatia include si citirea cartilor de tarot si posibilitatea de a distribui rezultatele pe Facebook, Twitter sau email.

Disponibila pentru IOS si Android

Foto: Shutterstock.com