Cele mai bune replici de agatat din filme

1
De Cristina Tudor
2 nov. 2020

„Mi-am pierdut numarul de telefon. Poti sa mi-l dai pe al tau?” nu mai e de mult una dintre cele mai bune replici de agatat din filme.

Ca sa fie cat mai limpede: e foarte greu sa te apropii de cineva intr-un bar, pe strada sau la un concert, motiv pentru care incerci sa-l vrajesti sau sa o vrajesti cu o replica sarmanta. Iata de ce, de multe ori filmele ne pot veni in ajutor.

Din moment ce filmele ne ofera inspiratie pentru cele mai reusite relatii romantice, e si pacat sa nu incercam sa invatam si sa ne folosim de replicile cele mai bune, rostite la un moment dat de unul dintre personajele noastre preferate. Insa, mare atentie, nu folosi niciodata toate cele 50 dintre cele mai bune replici de agatat din filme pentru ca, mai mult ca sigur, sunt putine cele care ti se potrivesc. Si oricum, trebuie ales cu mare grija momentul in care vei folosi una dintre ele, in special dupa ce ai ghicit ca persoana careia i te adresezi are cea mai mica idee despre filme. Altfel vei parea de pe alta planeta.

Dar sa vedem care sunt considerate cele mai bune 50 replici de agatat din filme (atentie, multe dintre ele nu pot fi traduse pentru ca isi pierd in intregime esenta si mesajul):

Clark Gable in Pe aripile vantului (1939)

„You need kissing badly. That’s what’s wrong with you. You should be kissed, and often. And by someone who knows how.”

(Ai mare nevoie sa fii sarutata. Asta nu e in regula cu tine. Ar trebui sa fii sarutata si asta sa se intample des. Si de catre cineva care stie cum sa o faca)

Groucho Marx in Duck Soup (1993)

„Will you marry me? Did he leave you any money? Answer the second question first.”

(Vrei sa te mariti cu mine? Ti-a lasat bani? Raspunde mai intai la a doua intrebare.)

Audrey Hepburn in Charade (1963)

„I don’t bite, you know… unless it’s called for.”

(Nu musc, stii…decat daca se cere)

John Travolta in Face/Off (1997)

„I hate to see you go, I love to watch you leave.”

Will Smith in Hitch (2005)

„Now on the one hand, it’s very difficult for a man to even speak to someone who looks like you. But on the other hand, should that be your problem?”

(Acum, pe de o parte, este foarte dificil pentru un om sa vorbeasca chiar si cu cineva care arata ca tine. Dar pe de alta parte, ar trebui sa fie asta problema ta?)

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.