5 tehnici de flirt care nu se vor demoda niciodata: Care este stilul tau?

1
De Alice Moisescu
12 oct. 2018

O cercetare recenta sustine ca modul in care cineva flirteaza este cu mult mai important decat aspectul fizic. Efectul este garantat atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Din lista aproape infinita a modalitatilor de flirt, exista cateva care nu dau gres niciodata.

Specialistii care au coordonat o cercetare despre tehnicile de flirt din randul tinerilor care se aflau in cautarea unui partener, au remarcat ca nu persoanele foarte frumoase erau considerate mai atragatoare, ci, mai degraba, acelea care isi aratau disponibilitatea si increderea in sine prin contact vizual, dar si prin zambet.

Astfel, specialistii au identificat 5 cele mai des folosite tehnici de flirt, folosite de femei sau de barbati. Iata care sunt acestea:

1. Pe primele locuri se afla zambetul si privirea deschisa, directa.

Barbatii apreciaza femeile care au initiativa si care fac pasi catre ei, cele care se arata prietenoase si interesate de ei. Chiar daca nu spui niciun cuvant, faptul ca nu stai incruntata il poate incuraja pe un barbat sa te abordeze.

2. Apropierile inocente sunt, de asemenea, o alta metoda care nu da gres aproape niciodata.

Daca o femeie va atinge pe umar un barbat, daca va glumi cu el, daca va rade la glumele lui, efectul va fi unul garantat. Nu-ti fie teama sa intri in spatiul lui personal daca simti ca aveti chimie. Asta ii va confirma ca il placi si va grabi putin procesul.

3. Atingerile discrete…

…constituie si ele o premisa excelenta pentru o reusita. O atingere pe brat sau pe spate, venita din partea unei femei, va fi cu siguranta seducatoare. Cea mai buna ocazie este atunci cand el spune o gluma, iar tu razi cu pofta. Atingerea va parea atunci naturala  si ii va arata acestuia ca este cu adevarat apreciat.

4. Tachinarile.

Un barbat cu simtul umorului dezvoltat nu se va sfii sa se lege de statura ta, de felul in care pasesti, de hainele pe care le porti, ridicand tachinarea la rangul de arta, si va sti exact ce sa spuna pentru a te face sa razi copios.

Astfel, iti va arata nu doar ca este inzestrat cu un simt al umorului dezvoltat, dar si ca este un observator fin, fiind in mod direct interesat de tine.

5. Replicile de agatat se regasesc si ele printre cele mai intalnite metode de flirt.

Si nu, nu ne referim la cele de tipul „Ce ochi frumosi ai!”, ci, mai degraba, la cele facute in mod inteligent, ca de exemplu: „Ce coafura retro ai! Ai calatorit in timp pentru a gasi un stilist?”.

Foto: Shutterstock.com