Cele mai bune seriale de pe Netflix ale anului 2020

1
De Cristina Tudor
30 sept. 2020

Netflix s-a dovedit a fi unul dintre prietenii de incredere in perioada aceasta. Fie ca erai deja un urmaritor fidel, fie ca abia acum ai decis ca i-a venit vremea, un lucru este cert: multe dintre serialele de aici dau dependenta si te fac sa pierzi mai multe ore din noapte decat ti-ai fi dorit.

Am facut o lista cu cele mai bune seriale pe Netflix in 2020 dupa numarul celor care le-au vizionat pana acum, dar si dupa discutiile generate pe retelele sociale.

Unorthodox

Unorthodox este de departe cel mai recomandat serial, in aceasta perioada, pe Netflix. Miniseria cu 4 episoade a devenit in scurt timp de la lansare un fenomen. Filmul prezinta viata uneia dintre cele mai conservatoare si inchise comunitati religioase din lume: comunitatea hasidica din Brooklyn, evreii ultrareligiosi care nu se abat deloc de la legea poporului evreu si lupta unuia dintre membrii sai dusa intre dorinta de a respecta obiceiurile si cea de a-si urma drumul si propriile credinte in viata. Shira Haas, actrita care are rolul principal, joaca fantastic, iar serialul, in sine, este fascinant prin felul in care a fost realizat, cu o atentie extraordinara acordata detaliilor si obiceiurilor acestei comunitati, de la filmarile in idis la hainele purtate.

In aceasta mini-serie joaca si actrita Mihaela Sirbu cu care am vorbit despre Unorthodox si cum a ajuns sa joace in aceasta productie pentru ca stia limba idis, despre actorie, dar si despre relatia ei speciala cu limba germana.

Frauda

Fauda a fost declarat nu doar cel mai bun serial de televiziune realizat vreodata in Israel, dar si unul dintre cele mai bune din lume, iar elogiile vin atat pentru scenariu, cat si pentru actori si regizor. Cu un sezon nou aparut de curand, nu avea cum sa nu apara pe lista cu cele mai bune seriale pe Netflix in 2020. Fauda porneste de la povestea unui agent secret israelian care se intoarce in activitate pentru a pleca pe urmele unui luptator palestinian pe care il credea mort. Scenariul serialului este bazat pe experientele a 2 membri ai Fortelor de Aparare din Israel, dar este, per total, o fictiune. Una care face furori printre consumatorii de seriale.

Sex Education

Sex Education este un serial britanic care prezinta toate lucrurile cu care te poti intalni in viata si isi pot pune amprenta asupra ta, de la fobii la abuzuri emotionale, de la anxietati si suferinta la iubire si intelegere.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: PR.