Cele mai dificile vedete de la Hollywood – comportamentul lor lasa de dorit uneori

1
De Cristina Tudor
25 dec. 2019

Ai jura ca sunt cele mai dragute vedete de la Hollywood, asta daca nu le-ai cunoaste comportamentul din afara scenei.

Unele persoane sunt placute, altele par dragute, aparent. Celebritatile au si ele momente mai proaste in care nu-si pot gestiona furia si scot la iveala niste trasaturi de caracter care nu le recomanda.

Aceste vedete sunt cunoscute ca fiind lipsite de respect fata de ceilalti! Este o adevarata dezamagire pentru fani sa afle ca idolii lor nu sunt chiar atat de cool in viata reala, poate ca tocmai faima si banii i-au facut sa devina apatici.

Iata ce toane au vedetele de la Hollywood!

Jennifer Lopez

Este una dintre cele mai sexy si mai cool cantarete, dar are si ea niste parti mai putin bune. Fanii nu stiu, dar vedeta este uneori ostila la interviuri. Surprinzator, la TV pare destul de joviala!

Julia Roberts

Actrita este cunoscuta pentru faptul ca isi trateaza subalternii fara respect. Odata chiar a aruncat cu o rochie care nu-i placea prin camera, doar pentru ca stilistul sa o adune de pe podea. Rasfatata?

Christina Aguilera

Cantareata a inchis un intreg magazin de pe bulevardul Sunset pentru a-si face cumparaturile in pace. Si asta nu ar fi tot. Acolo erau si clienti care au ramas captivi in cladire, impotriva vointei lor.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Getty Images.