Cele mai frumoase locuri din lume – Top 2018

1
De Cristina Tudor
27 iul. 2018

Rezultatele Travel + Leisure World’s Best Awards 2018 s-au afisat si ne surprind ca de fiecare data. Cele mai frumoase locuri din lume de vizitat incepand cu acest an isi merita din plin nominalizarile.

Foodandwine.com a facut un rezumat cu cele mai frumoase locuri din lume si scrie ca toate destinatiile, inclusiv hotelurile, aeroporturile, orasele si insulele au fost votate de cititori. Deci clasamentul se bazeaza pe experiente reale, pe servicii testate si recomandate de calatori dn toata lumea, dornici de aventura si amintiri pretioase noi.

Citeste urmatoarele randuri si, cum prinzi timp liber si economii, planifica vacanta de vis pentru urmatoarea perioada.

Cele mai frumoase locuri din lume – hotel

In categoria Best Hotel, nu mai putin de 27 din 100 de hoteluri sunt in Asia. Sunt cele mai multe unitati de cazare dintr-o regiune a lumii. Care hotel crezi ca a primit cele mai multe voturi? Raspunsul corect este The Four Seasons Resort Bali din Sayan, Indonezia, localizat in apropiere de valea raului Ayung.

Cele mai frumoase locuri din lume – oras

Orasul cel mai apreciat de turistii din toata lumea este San Miguel de Allende, Mexic. Este al doilea an consecutiv cand orasul San Miguel primeste aceasta distinctie.

„Nu este de mirare ca San Miguel de Allende este in fruntea listei T + L cu cele mai frumoase orase din lume timp de doi ani la rand”, scrie Travel + Leisure. „Prin arhitectura plina de culoare si inflorituri, cu frumusetea strazilor pietruite, San Miguel lasa impresia ca este doar un sat cochet, dar numarul mare de oameni si de artisti ii dau orasului un aer cosmopolit”, explica reprezentantii publicatiei.

Pe locul al doilea in clasamentul oraselor lumii se situeaza Oaxaca, tot din Mexic, urmat de Udaipur, India, Ubud, Indonesia, si Kyoto, din Japonia.

Cele mai frumoase locuri din lume – Insula

In the world of roaming women we have Natasha. Photo by: @through_one_eye Location: Indonesia Selected by: @rouxroamer Follow and tag #roamingwomen ・・・ ⚫︎ sunrise mist ☁︎ We woke up at 4am to leave our guesthouse at 4.45am. We rented a motorbike and drove 40km north of Yogyakarta to watch the Borobudur sunrise from the Punthuk Setumbu viewpoint. Unfortunately we completely missed the sunrise but lucky for us there was no sun, only rain and mist. It was still extremely beautiful but maybe not worth the painful early alarm 🤦🏻‍♀️ • • • #yogyakarta #jogja #borobudursunrise #indonesia #exploreindonesia #travelinspiration #travelgoals #traveltips #travelgirls #portraitphotography #portrait_girls #javaindonesia #discoverearth #theweekoninstagram #bleachmyfilm #instagood10k #peoplescreatives #justgoshoot #liveauthentic #viewbug #photocrowd #lightroommasters #love #creativephotographer #travelphotographer #portraitphotographer #holidayinspo #travelinspo

A post shared by Roaming Women (@roamingwomen) on

Am ajuns si la capitolul insule, iar topul anunta ca fiind castigatoare o alta destinatie din Asia: insula Java. Aceasta este secondata de insulele Bali si Lombok.

Cele mai frumoase locuri din lume – Aeroport

❤️❤️❤️ #sky #singaporeairlines #singapore🇸🇬

A post shared by Ngọc Lan (@_i.am.nan_) on

Singapore Airlines a fost desemnat ca fiind cel mai bun aeroport international din lume. Unul dintre votantii care au contribuit la acest top a spus ca alegand serviciile Singapore Airlines s-a simtit ca si cum ar fi fost cazat la cel mai bun hotel din lume. “Te rasfata pentru toata viata”, este concluzia acestuia.

Foto: Jessie Bush