Cele mai norocoase zodii in 2022. Va fi un an perfect pentru Capricorn

1
De Maria Constantin
25 ian. 2022

Fiecare planeta si fiecare stea au propria energie, iar aceasta are consecinte asupra noastra. Uneori, acestea sunt pozitive, alteori nu. Iata care vor fi cele mai norocoase zodii in acest an!

Jupiter, cunoscut pentru ca aduce noroc in vietile oamenilor, a intrat in zodia Capricorn, dar la fel s-a intamplat si cu Saturn, considerat aducator de ghinion.

De fapt, Saturn nu este chiar un semn al ghinionului, scrie Her Way. In timp ce Jupiter iti ofera daruri si bonusuri cand nu le meriti, Saturn este capabil sa-ti trimita recompense, dar numai dupa ce ai muncit din greu pentru ele.

Singura zodie care va trage foloase de pe urma ambelor planete este Capricorn. Cei din acest semn sunt persoane muncitoare si nu renunta niciodata, asa ca e posibil sa fie recompensati din ambele parti. Mai sunt, insa, inca doua zodii care se vor bucura de noroc in 2022.

Capricorn

Desi nu esti genul petrecaret, ai toate motivele sa chefuiesti o noapte pentru ca esti cea mai norocoasa persoana in acest an. Profita si fa in 2022 tot ce visezi, acum e momentul! Iti amintesti cat de mult ai muncit, atatia ani? E timpul sa culegi roadele acestui efort.

Cine spunea ca munca grea nu este rasplatita? E doar o chestiune de timp.

Fecioara

Poti sa-ti faci planuri mari, fiindca in 2022 vin banii. Nu vei sti cum si cand, dar da, vor veni! Dar nu uita ca odata cu banii apar si niste neplaceri – multa lume te va invidia, asa ca ai grija la cei care vor incerca sa-ti faca rau fiindca sunt gelosi pe succesul tau.

Ce iti doresti versus de ce ai nevoie in 2022, in functie de zodia ta

E timpul sa faci investitii inteligente. Niciodata n-ai avut curaj sa iei decizii pripite, dar anul acesta va fi diferit. Va exista tentatia unor astfel de decizii, asa ca va trebui sa fii ferma.

Taur

La inceputul anului nu vei avea senzatia ca esti norocoasa, dar nu te descuraja: va veni si momentul tau!

De obicei, oamenii se tem de deciziile rapide, ceea ce e complet gresit in cazul tu. N-ai de ce sa-ti faci griji, poti sa le astepti cu zambetul pe buze.

Nu vei avea mare noroc cu banii anul acesta, dar viata ta sentimentala va fi la inaltime. Vei intalni pe cineva de care te vei indragosti ca o adolescenta. Acest om iti va schimba viata, totul va fi diferit apoi. Vei avea mai mult succes, inclusiv pe plan financiar.

Foto: depositphotos.com