Cele mai pesimiste zodii: Te afli printre ele?

1
De Cristina Tudor
23 oct. 2018

Viata e plina de suisuri si coborasuri, asa ca nu putem fi optimisti tot timpul. Cu totii avem acele zile cand nu reusim sa vedem partea buna a lucrurilor, jumatatea plina a paharului.

Revista Bustle sustine ca din punct de vedere astrologic unele zodii sunt mai pesimiste decat altele. Din cauza caracteristicilor lor specifice, acestea tind sa aiba o perspectiva negativa asupra lucrurilor care se intampla in jurul lor, dar atata timp cat isi tin sub control ingrijorarea, totul e OK.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Avand un caracter determinat, Taurilor nu le convine atunci cand se intampla ceva neprevazut. Cand intalnesc un obstacol sau nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu cineva, devin foarte pesimisti si intra intr-o stare de angoasa. Cand sunt intr-o pasa proasta, devin foarte negativisti si isi exprima parerea intr-un mod mai direct. Cea mai buna cale pentru Tauri de a-si schimba dispozitia in bine ar fi sa le permita celorlati propriile pareri, chiar daca nu sunt aliniate cu ale lor.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este un semn foarte sensibil, asa ca nu e nevoie de mult pentru a-l face sa treaca de la o stare la alta. Odata ce incep sa fie pesimisti, cu greu ii poti scoate din gandurile lor. Atunci cand sunt prost dispusi, te vor trata cu tacere. Le e foarte greu sa-si dea seama ca sensibilitatea lor ii face sa interpreteze prea mult anumite situatii, si sa ia totul prea personal.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este cel mai pesimist semn zodiacal. Persoanele nascute in aceasta zodie se ingrijoreaza foarte mult si vor ca totul sa fie perfect. Atunci cand nu le iese ce au planificat, devin recalcitranti chiar daca este ceva nesemnificativ. Daca nu s-ar concentra asa mult pe probleme, atunci le-ar fi mai usor sa gaseasca o solutie.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Scorpionii sunt niste adevarati detectivi, asa ca isi dau seama cu usurinta de situatiile dubioase. Nu le place sa fie mintiti, iar atunci cand se intampla asta si descopera adevarul, reactioneaza dur. Chiar daca de cele mai multe ori au dreptate, nu e o atitudine sanatoasa. Daca nu ar mai analiza totul cu lupa si nu ar mai trage concluzii pripite, atunci viata lor ar fi mult mai usoara.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este nascut sub semnul Saturnului, iar persoanele guvernate de aceasta planeta tind sa fie foarte serioase. Din aceasta stare pot cadea cu usurinta intr-un pesimism total, mai ales atunci cand nu reusesc sa faca ceea ce si-au propus. Capricornilor le este greu sa fie obiectivi, pentru ei totul este personal si intentionat. Ei sunt propriii lor dusmani, le-ar fi mult mai usor daca ar reusi sa pastreze balanta intre  munca si placere.

Foto: Shutterstock.com