Astrologie: 6 zodii care leaga relatii de prietenie pe viata

1
De Daniela Mitran
20 feb. 2020

Pentru unele persoane, relatiile de prietenie sunt cruciale. Sunt ceea ce le ofera putere, ceea ce le ofera inspiratie si ceea ce le motiveaza sa lupte pentru tot ce iubesc. Si indiferent ce ai vrea sa crezi, relatiile pe care le ai cu alte persoane sunt foarte importante.

Desi toti oamenii stiu cat de importante sunt relatiile de prietenie, nu toti le valorifica. Sau nu le acorda suficienta atentie. Poate ca vor avea un cerc de prieteni destul de mare, insa prieteniile autentice le vor numara pe degete. La acest capitol putem spune ca si astrele joaca un rol important. In functie de semnul sub care s-au nascut, unele zodii sunt capabile sa lege prietenii de-o viata.

Stiu cum sa se faca placute, pun pret pe sentimente si pur si simplu au lipici la oameni! šŸ™‚

P.S.: Daca vrei sa sarbatoresti si tu prietenia in fiecare zi, poarta un tricou care striga sus si tare cat de importanti sunt prietenii pentru tine. Sau daruieste-l prietenei tale de suflet!

Tricou din bumbac organic Grateful for chocolate prosecco my friends, 129 lei, shop.andreearaicu.ro

Cele mai prietenoase zodii

Pentru aceste zodii relatiile sociale sunt foarte importante. Ele reusesc sa se faca foarte usor placute si sa creeze relatii armonioase.

Capricorn

Persoanele nascute in zodia Capricorn isi aleg prietenii cu intelepciune. Ele nu isi doresc sa aiba un cerc foarte mare, ci aleg sa puna accent pe calitate. Isi doresc sa aiba alaturi oameni autentici, alaturi de care pot impartasi tot ceea ce gandesc. Pun foarte mult pret pe relatiile de prietenie pe care le au, dau dovada de foarte multa rabdare si intelegere si sunt foarte mature. Aceste persoane isi respecta mereu promisiunile si le ofera respect oamenilor pe care ii au alaturi.

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec pun suflet in relatiile cu prietenii. Desi au o viata extrem de ocupata, isi fac timp pentru persoanele importante din viata lor. Au tendinta sa isi creeze un cerc social destul de mare, insa au incredere doar in cateva persoane. Deoarece sunt foarte flexibile, reusesc sa se adapteze in orice situatie si sa creeze mereu noi relatii de amicitie. Odata ce au creat o relatie de prietenie autentica, aceste persoane o vor pretui pentru tot restul vietii.

Leu

Persoanele nascute in zodia Leu reusesc sa se faca placute in orice moment. Au foarte multe calitati care le ajuta sa iasa in evidenta, comunica cu usurinta cu orice persoana si atrag foarte multe simpatii. Cu toate acestea, ei stiu sa faca diferenta intre prieteniile de complezenta si cele care sunt valabile pentru o viata intreaga. Au incredere totala in putine persoane, iar cercul lor este destul de restrans. Odata ce au legat o prietenie autentica, o vor pastra pe viata.

Balanta

Persoanele nascute in zodia Balanta sunt cunoscute pentru faptul ca sunt foarte sociabile. Atrag cu usurinta simpatii si reusesc sa se faca placute in orice mediu profesional sau social. Cele mai multe prietenii pe care le leaga sunt strict de socializare. Cu toate acestea, lucrurile se schimba in momentul in care vine vorba de grupul restrans de prieteni. Aceste persoane au incredere in foarte putine persoane, insa cu ele leaga prietenii pe viata.

Taur

Pe lista cu cele mai prietenoase zodii se afla si persoanele nascute in zodia Taur. Relatiile de prietenie sunt extrem de importante pentru ele, in special cele in care totul este autentic. Ele pun pret pe sentimente, emotii si experiente de viata, ceea ce inseamna ca se vor atasa puternic de persoanele importante din viata lor. Desi reusesc sa socializeze in orice mediu profesional sau social si se fac foarte usor placute, aceste persoane au foarte putini prieteni apropiati. Odata ce au legat o relatie puternica de prietenie, vor fi trup si suflet alaturi de oamenii cei mai importanti din viata lor.

Gemeni

Nu este de mirare faptul ca Gemenii se afla pe lista cu cele mai prietenoase zodii. Persoanele nascute in zodia Gemeni reusesc sa se faca placute in orice moment. Pur si simplu, am putea spune ca sunt adorabile din toate punctele de vedere. Sunt amuzante, inteligente si sunt foarte atente la detalii. Se fac foarte usor placute in orice mediu profesional sau social, insa prieteniile autentice sunt cele mai importante pentru ele. Desi au un cerc foarte mare de prieteni, nu multi sunt oamenii la care tin cu adevarat si pe care ii pastreaza pentru totdeauna in viata lor.

Foto: Getty Images.