5 zodii care dau cele mai proaste sfaturi

1
De Daniela Mitran
7 aug. 2019

Suntem fiinte sociale, avem nevoie sa interactionam, sa comunicam si sa ne indrumam reciproc. Viata nu este mereu asa cum ne dorim, iar din acest motiv avem nevoie si de sfaturi de la cei din jur.

Si, sa recunoastem, este mai usor sa oferim sfaturi decat sa cerem. Este mai usor sa exprimam ce gandim cu privire la alte persoane si la alte situatii. Insa ne este greu sa acceptam adevarul sau sa fim deschisi la sugestiile altor persoane. De ce ne comportam asa? Poate pentru ca au fost oameni care ne-au oferit cele mai proaste sfaturi…

Ai fost vreodata in situatia in care ai cautat cu disperare un sfat, insa raspunsul primit nu te-a multumit? Sau poate ca ai fost in tabara adversa, in care ti-au fost cerute sfaturi si ai aflat cu stupoare ca nu ai avut cele mai bune raspunsuri.

Indiferent de situatie, un lucru este cert: unele persoane se pricep sa ofere sfaturi, in timp ce altele dau cele mai proaste sfaturi.

Fie ca vorbim de sfaturi neinspirate, fie ca vorbim de sfaturi bune, tot ce exprimam este in stransa legatura cu personalitatea noastra. Si, in mare parte, personalitatea ne este dictata de zodia in care ne-am nascut.

Greu de acceptat, insa chiar putem vorbi despre zodii care dau cele mai proaste sfaturi.

Crezi ca te numeri printre ele?

Cine ofera cele mai proaste sfaturi

Pesti

Greu de crezut, insa zodia Pesti se numara printre cele care dau cele mai proaste sfaturi. Motivul pentru care nu sunt cele mai indicate persoane carora sa le ceri sfaturi nu are legatura cu tine si nici cu intentiile lor. Persoanele nascute in zodia Pesti au o inima buna si sunt foarte atente la cei din jurul lor. Problema apare insa in momentul in care sunt nevoite sa isi exprime parerea.

Orice sfat pe care il ofera este prezentat strict din experienta lor de viata, ceea ce inseamna ca persoanele nascute in zodia Pesti permit ca emotiile sa le influenteze modul de gandire. Ele nu ofera cele mai bune sfaturi din cauza ca se implica prea mult in situatia prezentata. Au tendinta sa fie mult prea subiective si uita sa faca diferenta intre viata lor si a altor persoane.

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec sunt mult prea impulsive si nu au rabdare sa iti asculte povestea pana la capat. Ele ofera de cele mai multe ori sfaturi care nu sunt bune, iar acest lucru se intampla din simplul motiv ca se lasa conduse de reactiile de moment. Ele mai intai actioneaza, apoi se gandesc daca intr-adevar au procedat corect. Acest lucru nu inseamna ca intentiile lor sunt rele. Pur si simplu, persoanele nascute in zodia Berbec nu acorda atentie tuturor detaliilor. Sunt grabite si de cele mai multe ori considera ca solutiile de moment sunt cele mai bune.

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion nu au intentii rele, insa au tendinta sa ofere cele mai proaste sfaturi. Te intrebi care sunt motivele? Ele se implica emotional, iar din aceasta cauza nu pot privi obiectiv nicio situatie. Avand intentii foarte bune si o inima foarte mare, ele se implica prea mult in fiecare poveste. Vor sa ofere tot ce e mai bun si din aceasta cauza scapa din vedere detalii esentiale. Desi sunt foarte deschise, ele doar ofera sfaturi. Nu sunt dornice sa afle parerea altor persoane despre viata lor si in niciun caz nu vor putea renunta la scepticism.

Sagetator

Pe lista cu zodiile care ofera cele mai proaste sfaturi se afla si zodia Sagetator. Nativii acestei zodii considera ca detin adevarul suprem. Au un aer de superioritate si aproape ca nu exista intrebare la care ele sa nu aiba raspuns. Aceasta este si explicatia pentru care nu este recomandat sa apelezi la sfaturile lor. Persoanele nascute in aceasta zodie au o opinie despre orice subiect si nu accepta ca pot fi situatii in care nu detin toate raspunsurile. Mai mult decat atat, chiar daca nu detin toate informatiile, tot nu vor ezita sa-si exprime parerile.

Varsator

Un lucru este cert: persoanele nascute in zodia Varsator nu fac fata situatiilor foarte… emotionale. Daca au de-a face cu persoane sensibile, in momente de cumpana, ele nu sunt capabile sa ofere sfaturi bune. Mai degraba, ofera cateva sfaturi pe care le considera utile pe moment si se retrag cat mai repede posibil din discutie. Acest lucru nu inseamna ca intentiile lor nu sunt bune. Ele sunt foarte iubitoare si atente cu persoanele dragi din viata lor, insa nu stiu cum sa reactioneze in foarte multe situatii. Din dorinta de a nu fi sensibile, ele evita intrebarile sau raspunsurile mult prea profunde. Ofera sfaturi bune in situatii mult mai relaxate, pentru ca sunt foarte creative si au mereu idei foarte usor de pus in practica.

Foto: Shutterstock.com