Cum restabilim echilibrul in viata noastra si aducem linistea in suflet in timpul echinoctiului de toamna?

1
De Cristina Tudor
26 sept. 2020

Echinoctiul de toamna din 2020 este o ocazie perfecta pentru a incerca sa restabilim echilibrul in viata noastra.

In aceeasi zi cu acest moment Soarele intra in zodia Balanta, asa ca trebuie sa profitam de aceasta perioada si sa ne inspiram pentru a ne concentra pe relatii, dragoste si liniste sufleteasca.

Echinoctiul (numit si echinox) este momentul cand ziua si noaptea sunt egale in orice loc de pe Pamant datorita faptului ca Soarele, in miscarea sa aparenta pe cer, se afla exact pe ecuatorul ceresc. Trecerea in anotimpul toamna din punct de vedere astronomic este marcata de echinoctiul de toamna.

Iata trei moduri prin care putem restabili echilibrul si aduce pace interioara in timpul echinoctiului din septembrie:

1. Recunostinta este cheia

Chiar daca am avut o perioada agitata, dificila, urata, grea, trebuie sa invatam sa ne legam de momentele frumoase (cu siguranta au fost) si sa fim recunoscatori pentru ele.

Cand exprimam recunostinta, eliberam orice energie toxica pe care am putea-o reprima. Acesta este un exercitiu spiritual foarte important care ne poate ajuta sa readucem linistea in viata noastra.
Ce trebuie sa faci:

– concentreaza-te pe micile detalii – chiar daca nu le dai importanta, ele conteaza enorm si pot face o diferenta in gandirea ta;

– daca simti ca totul este intortocheat in viata ta, pune-ti o intrebare simpla: mergi inainte? Daca raspunsul este „DA”, atunci ar trebui sa fii mandra de tine…

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.