Cum se simte Irina Rimes dupa ce a fost operata de Anul Nou – primele declaratii ale vedetei

1
De Cristina Tudor
5 ian. 2020

Irina Rimes a fost internata in spital de Anul Nou. Cantareata a facut primele declaratii dupa ce a fost operata de urgenta.

Pe 31 decembrie, Irina Rimes a fost nevoita sa-si anuleze in ultimul moment concertul de Revelion de la Iasi, dupa de a fost internata de urgenta in spital, cu hemoragie interna. Artista a intrat in operatie marti, in jurul orei 15.00, iar colegul ei Horia Brenciu i-a indemnat pe fani sa-i tina pumnii.

Imediat dupa interventie, apropiatii ei au declarat ca artista se simte bine, totul a decurs perfect. Dupa momentele dificile prin care a trecut, artista a facut declaratii: „In noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picatura de sampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grija de mine sa simt si eu ca e sarbatoare, au deschis geamurile sa aud sunetul de-afara si mirosul de artificii.

Cele mai dragute asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot in reanimare, am fost spalata, hranita si gaurita la fiecare 3 ore pentru analize. Astazi am mai tras cateva dureri infernale dar dupa ce mi-au scos tubul din burta, m-am simtit ca noua.

Umflata la fata, vanata pe sub ochi si pe la toate incheieturile, am intrat frumoasa de tot in 2020. Dar nu-i bai. Astazi am “rasfoit” instagramul si toate postarile erau despre “ce m-a invatat 2019”. Am stat sa ma gandesc ce m-a invatat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a invatat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu si s-a terminat si mai greu […]”.

Citeste continuarea pe okmagazine.ro.

Foto: Instagram/Irina Rimes