Cum te afecteaza evenimentele astrologice din luna iunie: eclipsa de Soare in Rac

1
De Cristina Tudor
1 iun. 2020

Luna iunie vine cu doua evenimente astrologice foarte importante: Eclipsa de Luna in Sagetator si Eclipsa de Soare in Rac.

Cum aceasta activitate cosmica implica o varietate de energii, lucrurile ar putea deveni haotice. La ce sa ne asteptam de la viitorul apropiat?

Eclipsa de Luna in Sagetator

Cand va avea loc: 5 iunie 2020

Sfatul Universului: Nu uitati sa va sustineti cuvintele cu actiuni. Folositi energia Sagetatorului pentru a rezolva tot ce nu ati putut rezolva pana acum.

Soarele, Luna si Sagetatorul vor fi in aliniere perfecta pentru prima eclipsa de luna din acest semn zodiacal in 2020. Va avea loc pe 5 iunie.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il avem in calcul in urmatoarea perioada: vom fi dornici sa aspiram la libertate, sa facem schimbari in viata personala si sentimentala, sa ne inconjuram de oameni dragi sufletului nostru. Simtim nevoia sa abandonam ordinele de distantare fizica si sa evadam cu sufletele, sa le permitem inimilor noastre sa iubeasca mai profund ca niciodata.

De asemenea, vom fi destul de deschisi in ceea ce priveste impartasirea povestilor noastre, vom putea vorbi fara probleme despre ceea ce simtim, despre situatiile dificile, despre cele mai ascunse secrete.

Eclipsa de Soare in Rac

Cand va avea loc: 21 iunie 2020

Sfatul Universului: Acesta nu este sfarsitul, din contra – este un nou inceput. Este momentul sa va ridicati de la pamant mai puternici ca niciodata si sa va continuati noul drum. Aveti sansa sa scrieti un nou capitol minunat in cartea vietii voastre.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.