Aceste zodii au cel mai mare succes la dating online

1
De Daniela Mitran
3 iun. 2020

Distantarea sociala ne-a dat ceva batai de cap, mai ales la capitolul intalniri. Daca cele mai multe cupluri s-au confruntat cu o perioada de cunoastere si mai mult timp pentru romantism, persoanele singure au ramas fara… intalniri. Aproape orice persoana poate fi cuceritoare la o conversatie tête-à-tête, insa cum ramane cu spatiul virtual?

Masurile drastice impuse in aceasta perioada au impins romantismul in online, motiv pentru care o noua cucerire poate sa intarzie. Desigur, cand vine vorba de dating online, unele persoane par sa cunoasca secretul. Sunt foarte joviale, se pricep la conversatii si pot cuceri inima oricui.

Iata, asadar, cine are cel mai mare succes in dating online!

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur se simt cel mai bine atunci cand se afla in mediul lor. Astfel, daca au posibilitatea sa se ascunda in spatele unui ecran, ele vor detine mereu controlul. Vor avea intotdeauna o replica si vor avea suficient timp sa cunoasca o alta persoana. In plus, din moment ce au tendinta sa fie destul de sceptice, confortul casei le ofera si mai multa siguranta si incredere.

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni au un talent nativ de a se agrena in orice conversatie. Reusesc sa se faca placute foarte usor, iar comunicarea este punctul lor forte. Indiferent in ce mediu se afla, aceste persoane vor cuceri inima oricui. Atrag prin simpla prezenta, prin energia lor, prin inteligenta sau prin modul lor de a fi.

Leu

Flirtul este precum o joaca pentru orice nativ al acestei zodii. Un Leu va reusi intotdeauna sa atraga atentia, sa starneasca diferite curiozitati sau sa faca noi cuceriri. In viata sociala sau in online, Leul stie cum sa se faca remarcat. Nu exista reguli pe care sa nu le poata ocoli sau trucuri pe care sa nu le puna in aplicare.

Capricon

Persoanele nascute in zodia Capricorn au nevoie de stabilitate si siguranta, motiv pentru care distantarea sociala nu le va impiedica sa ofere 110%! Fie ca este vorba despre dating online sau despre o intalnire tête-à-tête, orice Capricorn stie ce butoane sa apese. Deoarece planul sentimental ocupa un loc important in viata lor, aceste persoane stiu foarte clar ce subiecte sa abordeze si in ce directie sa ghideze conversatiile.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pesti sunt de un romantism incurabil. Adora sa petreaca ore in sir alaturi de persoana iubita si sunt mereu entuziasmate sa cunoasca mai bine persoana din fata lor. Desi se simt mult mai bine atunci cand merg la o intalnire, nici in mediul online nu sunt de ignorat. Ele isi gasesc foarte usor cuvintele si pot oricand sa impresioneze.

Foto: Unsplash.com.