De ce ai nevoie in saptamana 5-11 iulie pentru a fi fericita, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
5 iul. 2021

Spune-mi ce zodie esti si iti voi spune de ce ai nevoie in aceasta saptamana.

Cum va fi urmatoarea perioada pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Berbec – Ai nevoie de sfaturi

Esti intr-un moment mai dificil; simti ca te afli la o rascruce de drumuri si, oricat de mult ai incerca sa analizezi situatia si sa faci schimbarile potrivite, nu iti dai seama care este drumul pe care trebuie sa mergi mai departe. Discuta cu o persoana de incredere, te va ajuta foarte mult.

Taur – Ai nevoie de iubire

In aceasta perioada te simti neglijata nu doar de partenerul de cuplu, ci si de catre oamenii dragi din viata ta. Poate ca nici tu nu ai mai avut timp pentru ei si acest lucru v-a indepartat. Puteti recupera timpul pierdut in urmatoarele zile; pana la urma, toata lumea are nevoie de iubire.

Gemeni – Ai nevoie de o scurta pauza

Simti ca lucrurile se repeta pe toate planurile; ai intrat intr-o rutina care nu te multumeste deloc. Ai nevoie de o scurta pauza, de doar cateva zile, in care sa faci ceva nou, sa gasesti o activitate care sa iti puna zambetul pe buze si sa te faca sa simti ca traiesti.

Rac – Ai nevoie sa fii inconjurata de oamenii apropiati

Treci prin cateva momente mai dificile in ceea ce priveste viata personala si simti nevoia sa fii inconjurata de oameni frumosi, in care poti avea incredere si in fata carora poti renunta la masti. Simti nevoia sa vorbesti cu adevarat despre ceea ce simti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.