Echilibru minte – corp: Doua festivaluri la care TREBUIE sa ajungi

wellness festival
1
De Roxana Dobrita
28 sept. 2018

Iti povestim mereu de cat de important este sa ai grija de sanatatea ta fizica, dar si emotionala. Zilele acestea au loc doua festivaluri care te invata cum sa faci exact asta. Ne vedem acolo!

Zilele acestea au loc doua festivaluri tare dragi noua, dintr-un motiv cat se poate de evident: ambele promoveaza echilibrul intre minte si corp si te invata exact ce trebuie sa faci pentru a te bucura de o viata sanatoasa din toate punctele de vedere: fizica, emotionala si mentala.

Wellness Festival (28-30 septembrie)

wellness festival

A doua editie a celui mai interesant eveniment de wellbeing din Romania, Wellness Festival, va avea loc pe 28, 29 si 30 septembrie la ARCUB, Hanul Gabroveni.

Dezvoltat in jurul a 5 piloni principali – nutritie, lifestyle, personal care, fitness si tehnologie aplicata acestora – evenimentul aduce impreuna experienta a 15 instructori si traineri atat din Romania, cat si din afara tarii, specializati in diferite scoli de Yoga, in Pilates, Posturologie, Ayurveda, Capoeira, Gyrokinesis. Printre acestia se numara Julio Papi, Dr. Ravi Kumar Dowluru, Lucrezia Caricola, Christiane Reiter, Carlos L’Abbate, Dimi Butilca, Avisek Majumdar, Florin Cujba, Monica Petrica, Denis Dochioiu, Tiberiu Vintiloiu, Ovidiu Atanasiu, Dan Dumitrescu, Mircea Nicoara.

Invitatul principal al editiei din acest an este Ty Landrum, unul dintre cei mai importanti profesori de Ashtanga din lume. Ty va sustine un workshop de 3 zile in cadrul festivalului. Licentiat in filosofie, Ty Landrum conduce Yoga Workshop in Boulder, Colorado (studioul infiintat de Richard Freeman si Mary Taylor, sub indrumarea carora a si studiat).

Instructorilor li se alatura speakeri si experti din zona de nutritie, ca Chef Alex Cirtu, Health Coach Sorina Fredholm sau medicul nutritionist Anamaria Iulian, care vor oferi informatii utile din ariile lor de competenta. In plus, participantii vor gasi la festival si spatii special amenajate, printre care un Wellness Café si un Wellness Shop, care va gazdui o selectie de produse organice, carti de specialitate, sau gadgeturi asociate unui stil de viata activ.

Accesul la festival este gratuit, cu exceptia claselor de fitness. Cei care doresc sa participe la festival pot achizitiona atat pachetul complet care acopera toate clasele si evenimentele ce se vor desfasura pe durata weekendului, incepand de vineri, 28 septembrie, de la ora 18:00, cat si bilete doar pentru accesul la anumite clase.

Unfinished Festival (27-31 septembrie)

unfinished festival

Unfinished Festival, primul festival multidisciplinar din Romania, a inceput ieri si se afla, de asemenea, la a doua editie. 50 de invitati – artisti, jurnalisti, antreprenori, autori si designeri – vor tine concerte, prezentari si conferinte, timp de patru zile, la Muzeul National de Arta din Bucuresti.

Noi abia asteptam seminarul lui Duncan Wolfe, fostul strateg digital al administratiei Obama, care are loc astazi, iar maine vom merge la Kimberley Motley, un avocat acreditat in curtile din Afghanistan si bineinteles la Esther Perel, cel mai cunoscut psihoterapeut specialist in relatii de cuplu si autorul unui bestseller din topul New York Times.

Foto: Shutterstock.com