Ele sunt cele 3 zodii infidele in timpul distantarii sociale

1
De Mara Ionescu
17 mai 2020

Desi poate parea surprinzator, anumite zodii sunt infidele chiar si in timpul distantarii sociale.

Sau, in cel mai bun caz, se afla la inceputul unei relatii extraconjugale, chiar daca nu este cea mai propice perioada pentru inselat, pentru ca cei mai multi oameni se afla acasa, alaturi de partener.

Ele sunt cele 3 zodii infidele pe timp de izolare sociala. Esti curioasa sa vezi care dintre semnele zodiacale sunt deschise la inselat?

Rac

Nu este suprinzator ca partenerii dintr-un cuplu sa se simta mai stresati atunci cand sunt blocati impreuna in acelasi loc, pentru o perioada indelungata. Iar discutiile despre nevoia de spatiu sunt la ordinea zilei. Insa, pentru nativii din Rac, astfel de discutii dure sunt aproape imposibile.

Racii urasc conflictele si incearca sa le evite cu orice pret. Ceea ce nu realizeaza este faptul ca acele discutii sunt esentiale pentru pastrarea trainiciei unei relatii. In loc sa spuna ce au pe suflet, ei incep usor-usor sa se simta neintelesi si singuri. 

6 zodii care se tem sa isi arate sentimentele. Pornesc cu stangul intr-o relatie

Ca sa se simta din nou in siguranta, Racul va incerca sa reia legatura cu un vechi prieten sau cu o cunostinta de pe retelele de socializare, pentru ca le este mai usor sa vorbeasca cu oameni din afara relatiei decat cu partenerul. Si acesta poate fi inceputul unui legaturi sentimentale.

Sagetator

Este genul de persoana care traieste dupa dictonul “iarba vecinului e mai verde”. Chiar daca relatia sa functioneaza foarte bine, este suficient un moment de plictiseala ca sa descarce o aplicatie de dating, doar asa, sa vada cine e pe acolo. 

Este o zodie extrovertita, deci are o nevoie puternica pentru conversatii noi si atentie. Sagetatorii sunt foarte sinceri cu ei insisi si acordati cu sentimentele lor. Ei stiu foarte bine ce fac atunci cand trimit pe ascuns un mesaj de flirt.

Varsator

In condiitii normale, un Varsator probabil ca nu si-ar insela partenerul, dar izolarea prelungita poate schimba dramatic lucrurile. Fiind o zodie independenta, nativii ei au nevoie sa iasa si sa intalneasca oameni, ca sa se simta impliniti. Dupa o perioada de izolare de 2 luni, este posibil sa inceapa sa caute o aventura.

Cele mai importante lectii pentru o relatie fericita de la cuplurile increzatoare

Pot incepe prin a trimite mesaje de flirt catre o persoana care ii intriga, cum ar fi prietena unui prieten, al carei profil l-a vazut pe internet. Sau poate fi o straina care posteaza lucruri interesante pe retelele de socializare. Varsatorii sunt atrasi de inteligenta si nu se pot abtine sa nu transforme o discutie generala intr-una mai putin generala.

Foto: Unsplash.com