Evenimentul astrologic care se repeta pentru prima oara din 1771: Cum te va influenta

1
De Maria Constantin
1 apr. 2020

Epidemia de COVID-19 ne obliga sa ne izolam si sa invatam sa „convietuim” in conditiile distantarii sociale. Dar de acum inainte si pana pe 12 mai nevoia de a colabora va deveni mai urgenta ca oricand.

Intrarea lui Marte in Varsatorul caracterizat de spiritul de umanitate va stimula initiativele de intrajutorare pe plan local. Iar cu economia in criza, cu numeroase slujbe pierdute si cu rafturile din magazine din ce in ce mai goale, gasirea unei solutii prin care sa-ti ajuti vecinii aflati la ananghie fara sa te intalnesti cu ei ar fi de mare folos, scrie Mind Body Green.

Marte poate genera anxietate, ridicand noi provocari. De exemplu, din dorinta de a fi de ajutor, oamenii pot contribui fara sa vrea la raspandirea de informatii false sau ii pot speria pe altii. Gandeste-te de doua ori inainte de a posta pe retelele de socializare un anunt care poate aduce deservicii, recomanda site-ul citat.

Un alt mod prin care poti fi de ajutor in aceasta perioada de izolare este sa imparti ceea ce poti da si altora. De exemplu, daca locuiesti intr-un imobil si detii un spatiu care poate fi folosit in comun, il poti oferi pentru o ora pe zi sau mai mult unui vecin care ar putea avea nevoie de el.

Acum este momentul sa dai dovada de empatie si de generozitate, evitand insa sacrificii care ar putea provoca resentimente; prin urmare, daca ai ceva ce poti oferi fara sa simti ca ai ceva major de pierdut, ba dimpotriva, atunci ajuta pe cineva care are nevoie – poate fi o jucarie pentru un copil sau un bidon cu apa, gesturile simple conteaza enorm.

Ce iese din intalnirea lui Marte cu Saturn

Marte intra in conjunctie cu Saturn, prima lor intalnire in Varsator dupa 1994. Saturn reprezinta organizarea si poate tempera focul lui Marte, dandu-ne tuturor abilitatea de a se calma si de a stabili reguli si intelegeri care sa functioneze pentru toata lumea. Munca in echipa, fie si de la distanta, poate fi stimulata de Saturn.

Care sunt oamenii pe care ii pretuiesti cel mai mult? Aceste relatii vor fi de doua ori mai fructuoase incepand de vineri, 3 aprilie, cand joviala Venus se muta in Gemeni, proces care va dura pana pe 7 august.

Semn al diplomatiei, Venus trece intr-un semn comunicativ al aerului, sprijinind schimbarile sociale sanatoase. Cu Venus in Gemeni avem un ciclu excelent pentru a negocia. Niciun semn din zodiac nu ne poate ajuta mai bine pentru a gasi modalitati de sprijinire si intelegere.

Cum te afecteaza evenimentele astrologice din martie: Luna Noua in Berbec si Luna Plina in Fecioara

Venus este planeta iubirii. In Gemeni, ea favorizeaza intalnirea la nivel mental si potrivirea gandurilor in timpul conversatiilor. Mind Body Green prevede si o dezvoltare a legaturilor amoroase in aceasta perioada, ceea ce va genera o inmultire a aplicatiilor pentru relatii. Dar exista si o capcana aici.

Aceasta faza include si o evolutie retrograda, din 13 mai pana in 25 iunie, care poate provoca neintelegeri intre parteneri sau intoarcerea unui fost partener. Daca trebuie sa amani o nunta programata intre aceste date, poti folosi aceasta perioada in mod constructiv – cuplurile pot citi carti si urmari filme impreuna sau chiar pot lucra la un proiect. Cand Venus e in Gemeni, ne poate reaminti tuturor ca trebuie sa fim cel mai bun prieten al celuilalt in aceste vremuri dificile.

Prima conjuctie a lui Jupiter cu Pluto din 1771

Sambata, 4 aprilie, imbelsugatul Jupiter se sincronizaza cu metamorficul Pluto in Capricorn, semnul care guverneaza bancile, guvernele si corporatiile.

Este prima conjuctie a lui Jupiter cu Pluto din 1771 incoace! Deloc intamplator, aceste doua planete au fost in Capricorn din 2008 pana in 2009, la cateva grade distanta una de cealalta. Atunci s-a produs ultima criza financiara majora.

Vor mai fi doua intalniri intre Jupiter si Pluto in acest an: pe 30 iunie (cand amandoua sunt retrograde) si pe 12 noiembrie (cand ambele si-au incheiat miscarea directa). Aceste evenimente ne vor influenta felul in care privim planurile financiare. Semnul chinezesc pentru criza este acelasi pentru oportunitate, iar conjunctiile Jupiter-Pluto pot permite o redistribuire a bogatiei si a modificarilor pietelor, deschizand noi sanse pentru cei care s-au prabusit inainte de a se ridica si a merge mai departe.

Pe plan personal, acest lucru inseamna ca vom avea nevoie de curaj pentru ca vom da peste unele lucruri care nu sunt placute sau usoare. Va fi o perioada buna pentru a negocia cu banca orice plata pe care te temi ca nu o mai poti sustine in aceasta perioada de criza. Fa-ti o lista cu facturile saptamana asta sau cealalta si incepe sa dai telefoane daca ai nevoie de o pasuire. Lucrurile se vor aseza cumva, dar nu trebuie sa stai si sa astepti, ci sa-ti iei masuri de siguranta.

Foto: Unsplash.com