Horoscopul dragostei pentru luna iunie: O perioada excelenta sa reinnodam relatii care au avut de suferit in trecut

horoscopul dragostei iunie
1
De Cristina Tudor
1 iun. 2019

Devenim mai sensibili, empatici, mai atenti la cei de langa noi si la modul in care comunicam cu ei.

Din punct de vedere sentimental, incepand cu data de 4 iunie ne influenteaza prezenta planetei Mercur in Rac. Devenim mai sensibili, empatici, mai atenti la cei de langa noi si la modul in care comunicam cu ei. E un interval excelent sa reinnodam relatii care dintr-un motiv sau altul au avut de suferit in trecut.

Totodata, planeta Venus prezenta in Gemeni in data de 9 iunie vine cu dorinta de a socializa, de a cunoaste oameni, de a flirta, de a ne distra, insa e de dorit sa fim pe cat posibil rezervati. Riscul este sa ne implicam in relatii superficiale si lipsite de perspectiva.

La toate astea se adauga Luna Plina din data de 17, care ne aduce nehotarare, nesiguranta, iluzii acolo unde, in realitate, nu avem mari sanse de sentimente profunde. E o perioada cu risc de conflicte si amagiri.

Horoscopul dragostei in luna iunie

BERBEC

Daca ai neglijat viata de familie in ultima perioada, acum responsabilitatile te strang cu usa. Cineva apropiat, fie iubitul, fie copiii sau parintii pot trece printr-o perioada in care nu se pot descurca fara tine. Trebuie sa fii prezenta, cu toate resursele de care dispui. Avantajele pe care ti le aduc astrele in luna iunie sunt maleabilitatea si deschiderea de a vorbi cu sinceritate despre ceea ce simti. Daca esti singura, ai mare grija la relatiile pe care le demarezi acum, caci se pot ascunde multe secrete in spatele aparentelor. Nu crede tot ce auzi.

TAUR

Te simti si arati excelent, de unde si un chef nebun de a iesi in evidenta, de a cuceri. In ultima parte a lunii esti mai romantica si sensibila decat te stie lumea (sau chiar partenerul de viata), dar si mai usor influentabila. Te exprimi cu usurinta, esti volubila, plina de sarm, dar ti-e greu sa-ti pastrezi mintea limpede cand situatia o cere. Daca te supara ceva sau ai vreo banuiala care te macina, nu avea pretentia sa te lamuresti acum, cand contextul astral face totul si mai confuz.

GEMENI

Cata vreme ai parte de sustinerea Soarelui si a planetei Venus (dupa data de 9 iunie), nimic nu-ti poate sta in cale. Este pentru tine unul dintre cele mai prielnice momente din 2019, inclusiv pe plan sentimental. Orice tensiuni, certuri, reprosuri apar, le rezolvi batand din palme, fara sa te afecteze si fara sa-ti faci griji sau mustrari de constiinta. Singurul risc este sa devii un pic egoista in relatia cu partenerul de cuplu, asa ca ai grija sa nu se simta neglijat! Daca esti singura si trebuie sa alegi intre doi care-ti dau tarcoale, nu pune distractia inaintea sentimentelor.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com