Inscrie-te si tu la #BeHealthy Bucuresti Festival. Intrarea este libera!

1
De Cristina Tudor
25 sept. 2018

Sambata, 29 septembrie in Parcul Titan, cei mai iubiti antrenori si instructori World Class te asteapta cu super sesiuni de antrenamente, Yoga energizanta, ZumbaFest, antrenamente functionale, clase surpriza, totul pe beat-uri care dau dependenta. 

#BeHealthy Bucharest Festival powered by World Class Romania este cel mai amplu eveniment urban dedicat fitness-ului si sanatatii. Vino cu familia si toata gasca de prieteni sa va luati cea mai sanatoasa portie de sport si miscare in aer liber.

Va fi o zi electrizanta, in care vom aduce energia #BeHealthy la cote maxime. Vei putea sa-ti testezi limitele la maratonul de cycling, sa accepti provocarea concursurilor noastre cu premii si sa-ti masori puterile in competitia Move-On Challenge. 

Avem distractie, muzica, surprize, dar avem si instructie cu cel mai aprig regiment de antrenori personali World Class la Boot Camp-ul Under Armour.  

Pentru cei mici, avem zona #BeHealthyJunior cu activitati dedicate lor. Nu vor lipsi, bineinteles, surprizele din partea partenerilor nostri, care-ti vor da energie pentru o zi intreaga de sport si miscare.

Pentru inscrieri si mai multe detalii acceseaza http://behealthy.worldclass.ro/.  

Foto: PR