Istoria iubirii: cum a evoluat relatia dintre Will si Jada Smith

1
De Cristina Tudor
23 sept. 2018

Desi la Hollywood casniciile par sa se termine peste noapte, Will si Jada sunt de ceva vreme un cuplu dat exemplu in categoria „Asa da”. Cei doi sunt impreuna de 23 de ani. Care e secretul lor?

Cei de la Insider au marcat toate evenimentele importante din relatia induiosatoare a celor doi:

  • 1994: Jada merge la interviu pentru a deveni iubita personajului din The Fresh Prince of Bel Air jucat de Will. Ea a fost considerata prea scunda, insa, si nu a luat rolul.
  • 1995: prietenia dintre ei trece la nivelul urmator. Chiar daca Jada nu a luat rolul pentru film, cei doi au devenit prieteni. Pe vremea aceea, Will era casatorit cu Sheree Fletcher, de care a divortat in 1995. Impreuna au un fiu de 25 ani. Tot in 1995 Will si Jada au inceput sa iasa impreuna.
  • 1997: Cei doi s-au casatorit in ajunul Anului Nou. Jada Pinkett a devenit atunci Jada Pinkett Smith. Ceremonia a avut loc la Cloisters Mansion in Baltimore.
  • 1998: s-a nascut Jaden. El este actor si rapper, si a jucat alaturi de tatal lui in The Pursuit of Happiness.
  • Octombrie 2000: s-a nascut Willow. Ea a ramas in aceeasi industrie ca restul familiei. A devenit cunoscuta ca si cantareata odata cu lansarea melodiei Whip My Hair. Si ea a jucat alaturi de tatal ei in I Am Legend.
  • 2011: au existat zvonuri cum ca cei doi ar insela. Se vorbea ca cei doi urmau sa divorteze din cauza unei posibile aventuri dintre Jada si Marc Anthony. Will si Jada au negat zvonurile si au declarat ca nu se pune problema sa divorteze.
  • 2013: Jada a pornit tot felul de discutii dupa ce a sugerat ca cei doi s-ar vedea si cu alte persoane. Presa a speculat ca Jada ar fi de acord ca Will sa se vada si cu alte persoane, insa a clarificat mai tarziu intr-o postare pe Facebook ca relatia lor este cat se poate de solida.
  • 2015: Will declara ca nu vor divorta. Inca o data, au existat speculatii referitoare la un posibil divort intre cei doi, insa Will a negat acest lucru printr-o postare pe pagina sa.
  • Mai 2018: Jada e dispusa sa discute cu fosta sotie a lui Will. Ea a afirmat ca a gresit ca s-a vazut cu Will pe vremea cand Sheree Fletcher inca ii era sotie si ca vede lucrurile din alta perspectiva acum. Cele doua s-au impacat, iar Sheree i-a multumit lui Jada ca are grija de copilul ei si al lui Will.
  • Iunie 2018: relatia dintre Will si Jada este din ce in ce mai puternica. Intr-un podcast, Will a declarat ca le e atat de bine impreuna, incat nu se mai considera sot si sotie, ci parteneri.

Foto: Getty Images.