Iulia Vantur: „Am trait in 10 ani cat sa-mi ajunga pentru o viata”

1
De Cristina Tudor
14 nov. 2019

Dupa un turneu in America si vacanta de vis in Bali, Iulia ne-a vorbit despre provocarile intampinate ca actrita si cantareata, dar si despre asteptarile din viata personala.

De la blonda din Iasi, care a devenit cunoscuta la Bucuresti – mai intai la pupitrul stirilor si apoi ca prezentatoare a emisiunii Dansez pentru tine – pana la roscata care a luat cu asalt Bollywoodul n-a fost decat un pas pentru Iulia (39). Stabilita de cativa ani buni in India si vazuta tot mai des in compania actorului Salman Khan (53), Iulia profita de orice oportunitate pentru a-si extinde cariera artistica, in timp ce evita elegant detaliile care-i contureaza viata sentimentala. Cu mici exceptii, totusi…

Ai cucerit Romania, apoi India, iar acum de-abia te-ai intors dintr-un turneu in Statele Unite! Cum ti-a venit ideea de-a concerta in America si de ce in hindi?

Iulia: Propunerea a venit din partea lui Mika Singh, cel cu care am fost in turneu in Statele Unite, un artist foarte iubit in India, cu care am lansat deja trei piese. A fost o adevarata experienta, pentru ca o luna de zile am strabatut America in lung si-n lat, am avut noua concerte in multe orase, printre care Los Angeles, New Jersey, San Francisco si Dallas. Prima saptamana a fost un adevarat tur de forta, am avut patru concerte consecutiv, in orase diferite. Nu prea am dormit in ultima luna si jumatate, insa am strans amintiri pentru o viata. De ce in hindi? Pentru ca deja am inceput o cariera in muzica, in hindi, la Bollywood. Cumva simt ca muzica m-a ales ea pe mine si sunt foarte fericita sa o am in viata mea.

Iti propui sa faci in continuare si muzica, si actorie? Te intreb asta pentru ca de-abia ai terminat filmarile pentru o productie internationala…

Iulia: Nu se exclud una pe cealalta. Dupa turneul din Statele Unite, voi incepe pregatirile pentru doua filme noi, dar mai am piese de lansat. Va trebui sa ma intorc si in Londra, sa termin filmarile pentru serialul de actiune. Sunt planuri multe, dar atat de frumoase!

Ca tot ai adus vorba despre serialul Jack Stall Dead, cum a fost experienta filmarilor din Londra?

Iulia: Filmarile in Londra au fost mult mai structurate, am lucrat contra timp datorita locatiilor autentice, a programului. Am avut sansa sa lucrez cu profesionisti in domeniu, care au fost parte din productii de box office la Hollywood: Mission Impossible, Game of Thrones etc. Am invatat foarte multe de la ei. Pentru ca am filmat scene intense de actiune, a trebuit sa fiu foarte disciplinaata, focusata, sa ma antrenez riguros pentru a fi cu adevarat credibila in rolul de agent secret. M-am bucurat sa vad ca munca mi-a fost apreciata de profesionisti respectati in domeniu. Mi-a placut foarte mult, de-abia astept sa filmez continuarea!

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Foto: Instagram – @vanturiulia