La ce trebuie sa renunti in saptamana 8-14 februarie ca sa atragi fericirea, in functie de zodia ta

1
De Cristina Tudor
9 mart. 2021

Spune-mi ce zodie esti, iar eu iti voi spune la ce trebuie sa renunti in aceasta saptamana pentru a atrage fericirea in viata ta.

Berbec – Renunta la dorinta de a face pe plac tuturor oamenilor

Nu vei reusi niciodata sa multumesti pe toata lumea, asa ca nu mai incerca. Concentreaza-te, in schimb, pe tine. Invata sa ai grija de tine, de sufletul tau si sa iti faci fericita inima. Tu meriti sa traiesti asa cum iti doresti.

Taur – Renunta la oamenii toxici din viata ta

Este momentul sa te indepartezi de toata energia negativa din jurul tau. Este momentul sa inveti sa iti protejezi sufletul si sa te incarci cu zen si vibe pozitiv. Renunta la oamenii toxici care iti fac doar rau si nu iti permit sa evoluezi spiritual.

Gemeni – Renunta la durere

Nu te mai concentra pe lucrurile pe care nu le ai. Nu te mai concentra pe ce nu poti controla. Nu te mai concentra pe ce s-a intamplat. Momentul care conteaza este chiar acum. Viata ta este chiar ACUM, traieste-o pentru ca va veni o zi in care vei regreta ca nu te-ai bucurat de ea.

Rac – Renunta la durerea pe care ti-o provoci singura

Este momentul sa te eliberezi de aceasta durere pe care ti-o provoci singura; invata sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai, sa iti numeri binecuvantarile, sa gasesti zi de zi motive pentru care sa zambesti si sa te bucuri de viata asa cum este ea, cu bune si cu rele.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.