Laura Cosoi: „Celebritatea are un tais ciudat; te insingureaza si ajungi sa nu-ti mai apartii”

1
De Cristina Tudor
8 oct. 2020

Laura Cosoi are 38 de ani, este actrita, este mama Ritei si, de cateva luni, a Verei, iar perioada de sarcina si nasterea in vreme de pandemie COVID-19 au fost prilej de reflectie asupra tuturor lucrurilor bune pe care copiii le-au adus in viata ei si a sotului ei, Cosmin Curticapean.

Laura a nascut natural de fiecare data si este adepta ideii ca o comunicare onesta si autentica cu copilul, chiar daca acesta se afla in pantece sau e prea mic pentru a-si verbaliza dorintele este cel mai bun semn despre ce urmeaza sa faci. Aceasta maniera foarte profunda de a-si asculta fiicele, a dus-o pe Laura in punctul de a scrie cateva volume care se bucura de un real succes printre fanii ei, Ramai la masa?, Forma gustului (premiate de Gourmand International), dar si Papa tot, o carte de retete prietenoase cu bebelusii, chiar de la momentul diversificarii alimentatiei.

Povestea Laurei parea sa capete alta turnura acum 10 ani, cand era iubita lui Smiley, iar tanarul cuplu implinea visurile romantice ale romanilor, telespectatorilor ProTv si nu numai, iar Laura era o actrita ce promitea sa tina capul de afis al mai multor productii nationale sau straine. Cu toate astea, Laura si Smiley s-au separat, iar fata a inceput o relatie cu cel pe care acum il cunoastem ca fiind sotul ei, Cosmin. Atunci era doar un prieten pe care il cunostea de ani de zile si cu care vorbea cu bucurie si sinceritate, din cand in cand.

Incet-incet, Laura Cosoi si-a reconstruit celebritatea in alta schema, in care se simtea ea insasi: in familie, in tihna, cu binecuvantarea lui Dumnezeu, cu valori puternice care nu face niciun compromis in fata notorietatii vremelnice.

Cum te descurci acum cu bebelusul, cu Vera?

Laura Cosoi: E dificil, bineinteles, fiindca nu avem bunici, bone care sa ne ajute, dar ne descurcam. Si ne e bine.

Rita merge la cresa de la un an; evident ca in luna martie s-a pus stop, fiindca aceasta era regula pentru toata lumea, dar din 15 iunie ea a reluat cresa. Am fost extrem de curajoasa in ochii multor mamici sa o trimit inapoi in colectivitate, mai ales ca eram insarcinata, in ultimul trimestru, deci era de asteptat tocmai, sa elimin orice ocazie de a contacta vreun virus, nicidecum sa trimit copilul la cresa.

Eu m-am gandit asa: „cu Dumnezeu inainte!”. In plus, daca as fi privat-o pe Rita de cresa in ultimele luni de sarcina si primele luni de viata ale Verei era aproape inutil, fiindca oricum ar fi venit aceasta iarna, plina de viroze si semne de intrebare, deci o pauza de vreo 8 luni. Scenariul cel mai fericit ar fi fost ca Rita sa ajunga la cresa abia anul viitor, in martie. Or, ar fi fost un pret pe care nu am vrut ca fetita sa-l plateasca.

Ma ajuta foarte mult si faptul ca sunt mai putini copii, este o cresa privata, e chiar in spatele casei, deci indiferent de ce s-ar intampla, eu sunt acasa.

Citeste continuarea pe Life.ro.

Foto: Instagram/Laura Cosoi