Laura Cosoi a devenit mama pentru a doua oara

1
De Teodora Tirca
17 aug. 2020

Vedeta a anuntat intr-o postare pe Instagram ca nasterea ei a decurs bine.

A nascut a doua fetita, „pe 15 august, in zi sfanta”, a declarat Laura. Asadar, in ziua de Sfanta Maria a venit pe lume cea de-a doua fiica a ei, care va purta numele de Vera.

„Pe 15 august, in zi Sfanta, a venit pe lume, pe cale naturala, minunea noastra, Vera šŸ¤ Suntem binecuvantati de Dumnezeu si iubiti! Multumim pentru fiecare gand bun! Azi mergem acasa si urmeaza intalnirea cu tati cu cu Rita buna. Ah, cate emotii! šŸ¤

As vrea sa multumesc echipeiĀ @medicover_romaniaĀ pentru grija si implicare! Multumesc,Ā @dorina_c pentru daruire, Adinei Craciun (moasa) pentru putere si determinare, dr. Purcarin Denisa, medicilor de garda, asistentelor ! Va sunt vesnic recunoscatoare pentru experienta unica si plina de insemnatate din viata noastra šŸ¤”, acesta este mesajul calduros pe care vedeta l-a postat pe Instagram.

Laura a nascut pe cale naturala a doua oara

View this post on Instagram

Vera šŸ¤

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

A nascut natural prima oara, in cazul Ritei, iar acum a optat din nou pentru nastere naturala, un aspect important pentru vedeta. Din fericire, nu a existat nicio problema, totul a decurs normal, asa ca nu a fost nevoie de o operatie de cezariana.

Micuta Vera este sanatoasa, iar Laura, impreuna cu sotul ei, Cosmin, i-au pregatit deja camera, pe care o va imparti cu sora ei mai mare, Rita. Laura se simte binecuvantata pentru familia ei, care are acum 4 membri.

Foto: Instagram/Laura Cosoi