6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre barbatul Leu

1
De Alice Moisescu
9 mart. 2019

Barbatul Leu este, fara indoiala, favoritul zodiacului, semnul cel mai puternic! Simbolistica sa tine de semnul Soarelui aducator de viata, fericire, abundenta si extaz.

Nu orice femeie poate dansa pe scena in compania unui astfel de barbat, intrucat ea trebuie sa se ridice la standardele lui.

Mereu in centrul atentiei, barbatul Leu isi va dori o partenera care sa atraga atentia in aceeasi masura, punandu-se in valoare reciproc.

Haideti sa vedem care sunt trasaturile definitorii ale nativului nascut in semnul Leului, dar si cum poti tine langa tine un astfel de barbat…

Barbatul Leu… Cine nu il are, sa si-l doreasca!

1. Va fi vesnic inconjurat de femei

Da, ai auzit bine. Chiar daca se va afla intr-o relatie serioasa sau o casnicie, barbatul Leu nu va duce lipsa de admiratoare si va fi mereu inconjurat de femei frumoase. Iar cea mai simpla cale de a-l pierde este aceea de a-l controla sau de a-l priva de admiratie.

Daca nu ii vei ingradi libertatea, vei avea toate sansele ca el sa ramana langa tine!

2. Este un barbat posesiv

Pe cat de mult ii place sa fie curtat, pe atat de putin apreciaza ca altcineva sa te curteze pe tine… Daca vrei sa il faci gelos, gandeste-te de doua ori! Nu e cea mai buna idee. Are nevoie sa stie ca esti indragostit de el, insa daca nu va fi pe deplin sigur de acest lucru, se va retrage numaidecat!

3. Manifesta o nevoie permanenta de a fi laudat pentru meritele sale

Pentru barbatul Leu, sa fie admirat este un lucru foarte important. Sa fie laudat, sa i se spuna ca arata bine, ca este important, ca el este cel care conteaza… Arata-i ca esti interesata de tot ce iti spune, asculta-l cu mare atentie si interes, incearca sa observi orice detaliu – daca si-a schimbat parfumul, tunsoarea, butonii de la camasa… Il vei cuceri instant cu aceasta atitudine!

5 zodii disperate dupa atentie: cine se afla pe primul loc

4. Nu ii place sa fie subjugat

El este cel care decide, sa incepem de aici. Si el are intotdeauna dreptate, indiferent ce i-ai spune tu, familia sa sau oricine. Daca vei ridica tonul, ii vei da ordine sau il vei critica, il vei pierde. Sau… vei cunoaste o fata a sa nu tocmai prietenoasa.

5. Ii place sa isi rasfete partenera

Asa puternic, increzator si sigur pe sine, barbatul nascut in Leu poate fi si foarte… siropos. Foarte romantic. Va fi maestru atunci cand vine vorba de complimente, cadouri sau gesturi frumoase. Este generos si, daca se indragosteste, va vrea sa te faca cea mai fericita femeie din lume.

5 cele mai rasfatate zodii – Vor sa primeasca afectiune in fiecare zi!

6. Timpul vostru liber va fi incarcat de evenimente

Aici va trebui sa fii pe aceeasi lungime de unda cu barbatul Leu. Daca esti obsinuita sa iti petrecei sfarsitul de saptamana dormind sau uitandu-te la seriale… nu vei face casa buna cu Leul! El este plin de energie si proactiv, adora sa iasa, sa calatoreasca, sa fie intr-o continua miscare.

Astrologie: 6 zodii cu sufletul vesnic tanar

Foto: Instagram/Chris Hemsworth