Luna a intrat in conjunctie cu Mercur: 3 zodii care vor avea o intalnire predestinata

1
De Maria Constantin
5 aug. 2021

Din 3 august, Luna se afla in conjunctie cu planeta Mercur, iar lumea devine un loc magic pentru trei zodii.

Intalniri predestinate nu inseamna doar ca poti cunoaste o persoana straina in tren sau in aeroport ori ca un fost partener se intoarce pentru a-ti marturisi ca inca te mai iubeste.

Cand Luna se afla in sextil (sau trigon) cu Mercur, intalnirile noastre nu se limiteaza doar la oameni; de fapt, aceste intalniri predestinate ne pot conduce in locul potrivit, la timpul potrivit.

De exemplu, multi dintre noi n-au mers niciodata intr-un loc in care si-au dorit toata viata sa ajunga, iar asta se poate intampla in acest interval. Trei zodii vor avea o intalnire predestinata dupa data de 3 august.

Gemeni

Intotdeauna ti-ai dorit sa-ti largesti orizonturile si, de obicei, te dedici pe deplin cunoasterii. Intalnirea predestinata de care vei avea parte poate fi un tur printr-o librarie, unde dai de o carte care iti deschide mintea. Sau poti afla niste informatii despre un subiect care te intereseaza.

Magazinul poate fi simbolic – e vorba de o noua cale care ti se deschide. Educatia ta se poate imbogati, iar asta poate insemna ca vei incepe studii filosofice sau ezoterice ori vei descoperi un nou mod de a repara ceva ce tine de mecanica. In orice caz, va fi o experienta care te va face sa te simti fericita, binecuvantata.

Rac

Conjunctia dintre Mercur si Luna te face sa te simti mai linistita, mai aplecata spre introspectie. Cercul de liniste si contemplare in care te afli te va conduce spre o intalnire predestinata – prin meditatie vei avea o viziune in care te vei intalni cu tine insati.

3 zodii care se vor bucura de mai multa iubire dupa 21 iulie: Fecioara descopera adevarul

Te vei vedea foarte clar si vei vedea ca esti frumoasa si magica. Mercur, planeta comunicarii, nu vorbeste mereu prin cuvinte – uneori isi transmite mesajele prin sentimente si intuitie. Iar intuitia ta va fi la inaltime. Vei auzi cum Universul iti sopteste: „Esti iubita”.

Pesti

Intalnirea ta predestinata nu va fi neaparat una cu o persoana. Daca iubesti animalele, in viitorul apropiat in viata ta poate sa apara un suflet necuvantator pe care il vei adopta si care iti va aduce o mare bucurie.

Luna in trigon cu Mercur isi sporeste compasiunea si te inspira sa te implici in salvarea animalelor. Chiar daca nu-ti doresti musai un animal, vei intra in posesia unuia care te va emotiona si care iti va schimba lumea – sa fii sigura de asta! Animalele ne gasesc, animalele ne aleg. Si se pare ca numele tau e pe lista!

Foto: Unsplash.com.