Luna Noua de pe 24 ianuarie va veni ca un uragan de emotii si sentimente – invata sa ai grija de tine

1
De Cristina Tudor
23 ian. 2020

Luna Noua de pe 24 ianuarie va fi simtita de toate zodiile. Este momentul sa fim atenti la fiecare emotie pe care o avem.

Pe masura ce ne apropiem tot mai mult de Luna Noua de pe 24 ianuarie, multi dintre noi suntem intr-un carusel de emotii si stari pe care nu stim cum sa le gestionam.

Aceasta luna noua va fi in semnul Varsatorului si, in loc sa ne permita sa profitam de toate aspectele pozitive pe care le poate aduce aceasta schimbare astrologica, exista multe detalii emotionale neasteptate pe care ni le vor scoate in fata si de care va trebui sa ne ocupam.

Putem lucra cu astrele in urmatoarea perioada pentru a da drumul obiceiurilor vechi si a lucra mai mult la relatiile pe care le avem cu noi insine; trebuie sa invatam sa fim mai atenti la emotiile noastre, la sentimentele pe care le avem… si sa descoperim cum putem atrage lucrurile pozitive in viata noastra.

Stari negative si anxietate

Luna Noua de pe 24 ianuarie aduce incertitudine, anxietate si schimbari neasteptate. O acumulare de tensiune dureroasa poate duce la un comportament imprevizibil, la stres si modificari bruste ale dispozitiei. O nevoie puternica de afirmare poate duce si la impulsivitate, revolta si argumente aprinse cu oamenii din jurul nostru.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.