Luna Plina in zodia Fecioarei: „Renuntam la tot ce ne trage inapoi”

1
De Maria Constantin
9 mart. 2020

Luna plina in Fecioara ne determina sa fim mai organizati si sa renuntam la ceea ce nu merge cum trebuie in viata noastra. A venit momentul sa faci curatenie!

Nu va fi doar un eveniment spiritual, ci si un spectacol vizual: Luna Plina in Fecioara de luni, 9 martie, este una dintre Super Lunile din 2020. Iar aceasta va fi a doua ca apropiere de Pamant. Timp de trei zile la rand, Luna va fi cu aproximativ 14% mai mare si cu 30% mai luminoasa decat de obicei si ne va oferi un rasfat vizual.

Cum ne afecteaza Luna Plina in Fecioara

Super Luna consfinteste influenta energetica a Lunii Pline din Fecioara. Aceasta zodie obisnuieste sa scoata la iveala defectele mai mari sau mai mici. Unii numesc asta perfectionism, dar nativii acestui semn spun ca este rezultatul nazuintei spre eficienta si al simtului practic, scrie InStyle.

Luna Plina in Fecioara ne determina sa fim mai organizati si sa renuntam la rutina si la ceea ce nu functioneaza asa cum trebuie in viata noastra. Iar asta poate insemna ca ne apucam de curatenia de primavara sau sa reparam, in sfarsit, lucrurile care s-au stricat si pe care le-am tot trecut cu vederea – poate fi vasul de toaleta care curge neintrerupt sau o balama pe care o ungi ca sa nu mai scartaie.

Daca dispozitia ta a avut mai mult de suferit decat spatiul fizic in care traiesti, atunci acesta e momentul pentru a dormi mai mult, pentru a te hidrata mai bine si pentru a face miscare.

Un moment optimist

Potrivit publicatiei Old Farmer’s Almanac, Luna plina din martie are mai multe denumiri traditionale. In engleza i se spune „Worm Moon” („Luna viermilor „) si „Sap Moon” („Luna sapatului”), ambele denumiri fiind inspirate din perioada anului in care are loc Luna Plina , cand se produc primele semne ale primaverii – viermii si ramele ies din pamantul incalzit de razele soarelui si, totodata, acum incep primele lucrari agricole.

4 cele mai afectate zodii de Luna Plina – emotiile lor devin coplesitoare

Este un moment optimist, dar unul care cere efort sustinut si rabdare. Natura da primele semne de revenire dupa iarna, insa vacanta de vara e inca departe. Pana atunci, avem de muncit pentru obiectivele noastre si pentru a ne consolida rutina de wellness, scrie InStyle. Cu straduinta si disciplina ne vom bucura de rezultate la timpul potrivit.

La ce trebuie sa avem grija

Este clar ca nu avem de-a face cu o Luna Plina care sa ne indemne la relaxare si la rasfat. Mai degraba este un moment in care ne curatam si ne eliberam mintea, trupul si spatiul in care traim de ceea ce nu ne face bine, de ceea ce nu functioneaza bine si de ceea ce nu ne dorim. E un moment prielnic pentru a face ordine pe aceste trei planuri, iar cand lucrurile sunt ordine aici, munca, relatiile si dezvoltarea personala evolueaza mult mai bine si mai usor.

Daca esti Fecioara, ai grija sa nu incalci limitele dezvoltarii personale in aceasta perioada. Cand meticulozitatea nativilor din aceasta zodie se rasfrange asupra celorlalti, se poate transforma foarte usor in cicaleala si critici. Ai incredere ca ceilalti sunt fericiti fara sa-i impingi tu de la spate.

Foto: Getty Images.