Nicolas Cage a divortat de 4 ori, dar nu a renuntat sa isi caute marea iubire: „Am ales bine de data asta”

1
De Cristina Tudor
28 oct. 2022

La fel ca multi dintre noi, Nicolas Cage a avut propriile suisuri si coborasuri in viata sa sentimentala.

Si desi nu a fost suficient de norocos sa-si gaseasca aleasa din prima, nu a cedat si a continuat sa incerce. Acum se afla la a cincea casatorie si crede ca in sfarsit ar putea fi cea cu un final fericit.

Poate te intereseaza si: Povestea de dragoste dintre Michelle Pfeiffer si David Kelly. Au avut un copil la doua luni dupa ce s-au cunoscut

Sunt de admirat oamenii ca el care au curajul si puterea de a incerca din nou si de a nu-si pierde speranta, chiar daca au esuat de mai multe ori inainte.

Iata povestea celor 5 casnicii ale lui Nicolas Cage

Patricia Arquette si Nicolas Cage

In prima sa casatorie, Nicolas Cage a dovedit ca poate fi un romantic incurabil

Nicolas Cage si-a intalnit prima sotie, Patricia Arquette, intr-un restaurant in 1987, unde a cerut-o imediat in casatorie.

Arquette, in varsta de 19 ani, i-a refuzat cererea, dar Cage nu a acceptat un nu ca raspuns si a rugat-o sa scrie o lista cu lucruri pe care sa le duca la bun sfarsit si apoi sa se casatoreasca cu ea.

Ca intr-un basm!

Arquette a scris lucruri pe care le credea greu de facut, cum ar fi obtinerea autografului lui J.D. Salinger, furtul unei statui a lui Bob’s Big Boy, obtinerea unei orhidee neagre si alte lucruri de acest gen.

Chiar daca lui Arquette cautarea i se parea imposibila, ea a inceput sa primeasca toate lucrurile pe care le-a cerut, unul cate unul. Chiar daca Cage a reusit sa scoata toate lucrurile de pe lista actritei, ea a refuzat totusi sa se casatoreasca cu el, dar macar a obtinut o prima intalnire cu ea.

Au inceput sa se intalneasca pentru o vreme, dar in cele din urma s-au despartit pentru ca era prea devreme si prea repede pentru Arquette.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com