Patricia Arquette a iesit la o intalnire cu un asasin: povestea ei incredibila

1
De Maria Constantin
25 apr. 2021

Actrita a povestit pe Twitter ca in urma cu mai multi ani a avut, fara sa stie, o intalnire romantica cu un criminal.

Ceea ce a dezvaluit Patricia Arquette nu este un scenariu de film, dar poate deveni oricand punctul de pornire al unuia. Castigatoarea premiului Oscar a povestit un episod neobisnuit din viata ei, intalnirea cu un criminal.

Povestea a iesit la iveala cand actrita a raspuns unei provocari lansate pe Twitter, utilizatorii fiind rugati sa dezvaluie care a fost cea mai neobisnuita intalnire de care au avut parte, relateaza People.

Actrita in varsta de 53 de ani a povestit ca a avut o intalnire secundara (intalnire ce confirma ca prima intalnire romantica a decurs bine, iar cei doi posibili parteneri se pot cunoaste mai mult, n.r.) cu fostul skateboarder profesionist Mark ‘Gator’ Rogowski, condamnat pentru crima.

„Intalnire secundara. Skateboarder profesionist. Foarte dragut. Prieten cu prietenii mei”, a scris Arquette.

Un sentiment straniu si o confirmare peste ani

Actrita a povestit apoi ca a avut sentimentul ca ceva nu este in regula. „Am iesit impreuna, dar felul in care m-a sarutat m-a nelinistit. I-am lasat un numar fals.”

Instinctul actritei nu a dat gres. „Cativa ani mai tarziu, tipul si-a ucis iubita”, a povestit ea.

Rogowski a fost condamnat la 31 de ani de inchisoare dupa ce a recunoscut ca in martie 1991 a violat-o si ucis-o pe Jessica Bergsten, un model in varsta de 22 de ani.

Guvernatorul statului California, Gavin Newsom, i-a respins lui Rogowski, in aprilie 2020, cererea de eliberare pe cautiune, aratand ca acesta a manifestat „o intelegere superficiala a cauzei care l-a determinat sa isi abuzeze sexual victima si sa o ucida”.

Cele mai jenante intalniri ale celebritatilor: Justin Bieber a varsat mancare pe partenera lui

Guvernatorul si-a justificat decizia si prin pericolul social pe care detinutul l-ar prezenta pentru societate daca ar fi eliberat din inchisoare.

„Ai incredere in instinctele tale”

Dupa dezvaluirea socanta facuta pe Twitter, un utilizator a intrebat-o pe Arquette ce anume a ingrijorat-o in privinta lui Rogowski, iar ea a raspuns ca sarutul a fost agresiv. „M-a impins tare cu maxilarul si mi s-a parut furios”, a detaliat actrita.

Vedeta si-a incheiat postarea de pe Twitter cu o lectie importanta pentru toti cei care merg la intalniri: „Ai incredere in instinctele tale.”

„Iar fiica mea crede ca imi fac prea multe griji!”, a conchis ea, glumind.

Foto: PR.