4 motive sincere pentru care nu te suna dupa primele intalniri

1
De Denisa Toma
12 dec. 2018

Poate ca acest scenariu iti este familiar: Ai cunoscut un nou tip, prima intalnire a fost excelenta, ati ras, ati vorbit mult si v-ati simtit foarte bine. Astepti apoi sa te sune si o face dupa cateva zile.

Urmeaza iar o intalnire placuta si iti pui sperantele in ceea ce pare inceputul unei relatii. Dar totul devine cat se poate de frustrant, in timp ce tu astepti sa te contacteze, insa el o face din ce in ce mai rar. Care este problema? Exista cateva motive sincere pentru care nu te mai suna:

Nu este atras de tine

Acest raspuns poate fi brutal si nimeni nu doreste sa-l auda. Dar este pe cat de simplu, pe atat de sincer. Chiar daca tu te simti minunat cand va intalniti, crezi ca aveti multe in comun, esti atrasa de el si ti se pare ca va distrati de minune impreuna, nu inseamna neaparat ca si el simte la fel. Cateodata acea scanteie lipseste, dar asta nu inseamna ca ai facut ceva gresit. Poate ca pur si simplu nu esti ceea ce cauta.

Nu isi doreste o relatie

Chiar daca ii place compania ta si vrea sa va vedeti, este posibil sa nu-si doreasca o relatie. Prin urmare, nu este dispus sa investeasca mult timp si energie sau nu vrea sa-ti lase impresia ca relatia voastra ar putea fi una serioasa.

A intalnit pe altcineva

Poate nu este cea mai sincera practica, dar se intampla uneori sa intalnesti pe cineva care te fascineza de-a dreptul si te face sa uiti complet de alti posibili parteneri. Daca v-ati vazut de cateva ori si apoi dispare pur si simplu din peisaj, este posibil sa fi cunoscut o persoana de care s-a indragostit. Este destul de dureros sa treci printr-o astfel de experienta, dar macar poti sa te multumesti cu faptul ca nu s-a intamplat dupa ce relatia voastra ar fi avansat.

Este comod

In acest caz, este posibil sa ai de-a face cu o persoana comoda, care prefera sa faca celalalt primul pas. Sau poate ca nu ii place sa planifice. Desi va vedeti atunci cand preia initiativa, trebuie sa ai in vedere ca nu este un semn prea bun pentru inceputul unei relatii. Ne intoarcem astfel la punctul 1, si anume lipsa de interes din partea lui.

Dupa toate aceste motive, probabil te gandesti ce este de facut. Oare sa ii trimiti un mesaj? Sa suni tu? In vremurile actuale nu este o rusine sa faci primul pas. Dar exista cateva motive pentru care nu ar fi indicat sa-l contactezi tu daca el nu o mai face dupa primele intalniri.

Iata de ce nu ar trebui sa-l suni tu:

Daca nu este atras de tine, ar fi bine sa afli cat mai curand. Risti sa pierzi timpul inutil daca nu astepti sa vezi daca te va contacta.

In cazul in care nu vrea o relatie serioasa, cu cat afli mai devreme, cu atat mai bine. De exemplu, poate vrea doar sa aiba relatii pasagere si nu isi doreste o relatie pe termen lung. Incearca sa nu raspunzi la telefon. Asteapta sa vezi cat de mult insista.

Atunci cand esti nerabdatoare sau crezi ca nu este mare lucru daca suni tu, ar trebui sa te mai gandesti.

Ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa-i lasi impresia ca nu ai niciun plan sau ca esti tot timpul disponibila. Poti distruge acea urma de mister care il face curios sa te descopere. Atunci cand ai o viata plina, esti mult mai atragatoate pentru ceilalti.

Daca este comod si se astepta ca tu sa preiei mereu initiativa, gandeste-te ca acelasi lucru se va intampla si in cazul in care relatia voastra evolueaza. S-ar putea sa obosesti in postura de „locomotiva” care pune in miscare relatia.

Foto: Shutterstock.com