Numerologia iubirii pentru 2021. Cum iti influenteaza cifra 5 viata romantica?

1
De Cristina Tudor
10 ian. 2021

Cei singuri vor simti nevoia puternica de a gasi un partener.

Sensibilitatea si nevoile lor emotionale vor fi, de asemenea, sporite in prima parte a anului. Persoanele care se afla deja in relatii vor incerca sa tina aprinsa pasiunea din cuplu. 2021 ne cere tuturor sa fim autentici cu partenerii nostri pentru ca aceasta este singura modalitate de a consolida legaturile pe care le avem si de a forma noi relatii reale.

2021 are cifra 5 in numerologie, cifra ce va conduce toate aspectele vietii noastre. Cifra 5 se leaga cel mai bine de afectiune, tandrete si dorinta de a ne conecta cu ceilalti. Acesta este un an minunat pentru a ne consolida legaturile pe care le avem in relatia de cuplu. Atat noi, cat si persoanele implicate in relatia sentimentala, vom fi dornici sa rezolvam problemele pe care le intampinam pe parcursul drumului. Cu o energie atat de intensa primita de la Univers, atentia la detalii va fi foarte importanta.

Cei singuri vor simti nevoia puternica de a gasi un partener. Sensibilitatea si nevoile lor emotionale vor fi, de asemenea, sporite in prima parte a anului. Persoanele care se afla deja in relatii vor incerca sa tina aprinsa pasiunea din cuplu. 2021 ne cere tuturor sa fim autentici cu partenerii nostri pentru ca aceasta este singura modalitate de a consolida legaturile pe care le avem si de a forma noi relatii reale.

Comunicarea in anul 2021

Indiferent de problemele pe care le vom avea, vom incerca sa avem rabdare astfel incat sa ascultam si parerile oamenilor din jurul nostru. Diplomatia dintre parteneri va fi importanta acolo unde ambii se simt auziti. O relatie prospera atunci cand ambele persoane implicate in relatie sunt dispuse sa se asculte si sa faca compromisuri.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.