Pasarile de noapte ale zodiacului: 5 zodii care nu sunt prietene cu somnul

1
De Cristina Tudor
23 oct. 2019

Care sunt pasarile de noapte ale zodiacului si de ce ajung sa piarda noptile in nestire.

Unii sunt in priza de la prima ora a diminetii si pica de somn de cum se lasa seara, altii stau treji pana noaptea tarziu si nu s-ar mai trezi pana a doua zi la pranz. Iata care sunt pasarile de noapte ale zodiacului si de ce ajung sa piarda noptile in nestire.

5 zodii care pierd noptile si de ce se intampla asta

Berbec – ai prea multe lucruri de facut

Energia ta nu se termina niciodata si nici treaba. Ai prea multe lucruri de rezolvat ca sa reusesti sa te culci devreme. Chiar daca in fiecare dimineata te trezesti sfarsita de oboseala si-ti propui sa ajungi in pat la ore mai rezonabile, aproape niciodata nu ai parte de somn inainte de 1-2 noaptea. Nu vrei sa ratezi nici ora de sport, nici filmul de seara, nici noutatile de pe facebook si asa pierzi notiunea timpului. Chiar daca toata lumea iti spune sa te culci mai devreme, te incapatanezi si nu asculti pana cand nu ramai de-a dreptul epuizata.

Gemeni – ai impresia ca somnul e timp pierdut

Daca n-ar avea de muncit a doua zi, Gemenii ar citi sau s-ar uita la seriale pana dimineata in fiecare noapte. Pentru tine e chiar un motiv de lauda trezitul la ora pranzului, atunci cand situatia ti-o permite. Insa de obicei e de vina programul plin de obligatii peste zi, care te forteaza sa rezervi noaptea lucrurilor care iti fac placere. Un alt dusman al somnului tau: lipsa rabdarii – nu vrei sa lasi pe maine ce poti face azi. Chiar daca nu poti dormi decat 5-6 ore legate, functionezi foarte bine si asa. Iti (de)reglezi ritmul circadian astfel incat sa faca fata programului tau haotic.

Racii – nu iti pot linisti mintea

Cu Luna in domiciliu, Racii sunt printre cei mai sensibili si anxiosi din zodiac.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.