Ryan Reynolds a vorbit despre lupta sa „de-o viata” cu anxietatea

ryan reynolds
1
De Cristina Tudor
31 mai 2021

Starul din „Deadpool”, in varsta de 44 de ani, a vorbit despre lupta sa cu anxietatea intr-o postare pe Instagram, pentru a marca Luna Constientizarii Sanatatii Mintale, care este de obicei marcata in fiecare an, in luna mai.

Recunoscand faptul ca luna se apropie de final, Reynolds a explicat de ce a postat atat de tarziu. „Unul dintre motivele pentru care postez asta atat de tarziu este faptul ca imi aglomerez programul si imi scapa lucruri importante. Iar unul dintre motivele pentru care fac asta este ‘prietena’ mea de-o viata, anxietatea”, a scris el pe Instagram.

„Stiu ca nu sunt singur si cel mai importat, tuturor celor care se gandesc prea mult, muncesc prea mult si isi fac griji prea mult, va rog sa va amintiti ca nu sunteti singuri.

Nu vorbim suficient despre sanatatea mintala si nu facem suficient pentru a destigmatiza discutiile despre aceasta problema”, a spus Reynolds.

„Dar, la fel ca aceasta postare, mai bine mai tarziu decat niciodata”, a adaugat actorul.

Starul, care este casatorit din anul 2012 cu actrita Blake Lively si au impreuna trei fiice, a primit numeroase mesaje de apreciere si incurajare, atat din partea altor celebritati, cat si din partea fanilor.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, actorul australian Hugh Jackman, l-a incurajat si l-a felicitat pentru curajul de a vorbi deschis despre problema sa.

De-a lungul timpului, cei doi amici s-au ironizat si au facut glume unul pe seama celuilalt pe retelele de socializare, insa de aceasta data Jackman a fost cat se poate de serios.

„Prietene, sinceritatea ta nu demonstreaza doar curaj, dar sunt convins ca ii va ajuta pe multi altii care se confrunta cu anxietatea. Bravo tie!”, a scris actorul australian.

Ryan Reynolds a vorbit si in trecut despre sanatatea sa mintala.

In 2016, starul a dezvaluit pentru GQ ca a avut o cadere nervoasa dupa primul film din seria „Deadpool”, un proiect la care a muncit 11 ani.

„Simteam tot timpul ca sunt intr-o barca cu panze, in mijlocul unei furtuni pe mare”, si-a amintit el despre perioada in care a realizat filmul.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Instagram – @vancityreynolds